Ajankohtaista

Ennakkomaksullisten kilpailuiden laskutus helpottuu - maksa OmaTallissa

ma 3. lokakuuta 2022 16.54.00

Ennakkomaksullisten kilpailuiden maksuerien maksaminen on jatkossa entistä helpompaa - tilaamalla lasku sähköpostiin ja maksamalla OmaTallissa. Sähköpostiin tilattuun laskuun tulee lähitulevaisuudessa lisäksi linkki, jonka kautta maksu onnistuu kätevästi suoraan. Suosittelemme maksamaan maksuerät kaikissa tapauksissa suoraan OmaTallin kautta tai maksulinkin kautta, jolloin maksut kirjautuvat heti. Maksuerä näkyy ja on maksettavissa OmaTallissa eräpäivään saakka.

Sähköpostilasku kannattaa nyt tilata, jatkossa paperisiin laskuihin lisätään laskutuslisä. Sähköisen laskun tilaaminen onnistuu helposti kirjautumalla uuteen OmaTalliin osoitteessa https://heppa.hippos.fi/omatalli ja avaamalla etusivulta kohdan "Sähköisen laskutuksen asetukset". Samalla voi tilata myös tekstiviesti- ja/tai sähköpostimuistutuksen eräpäivän lähestymisestä. Yrityksille on mahdollisuus verkkolaskun tilaamiseen.

Tilaamalla sähköisen laskun välttyy turhalta kirjepostilta, mahdollisen postinkulun viiveen aiheuttamalta haitalta sekä ylimääräisiltä kuluilta. Paperiset laskut lähetetään vasta lähempänä eräpäivää niille, jotka eivät ole siihen mennessä sähköpostilaskua tilanneet tai eivät vielä ole maksaneet laskua OmaTallin kautta. Postin OmaPostia käyttäville ei jatkossakaan saavu paperista laskua. 

Suuren Suomalaisen Derbyn v. 2023 kilpailun viides erä ja v. 2024 kilpailun kolmas erä tulevat hevosenomistajien OmaTalliin maksettaviksi 6.10. ja erääntyvät 31.10.

Derby-laskutukseen liittyviin tiedusteluihin vastaa reskontranhoitaja Sirpa Tienhaara sirpa.tienhaara@vermo.fi tai p. 045 - 7881 6201.