Ajankohtaista

Espoon Palkinto huipentaa 75-kierroksen – superlähdöstä myös 3vihjaajat

la 12. maaliskuuta 2022 09.35.00

Lauantai-illan jännitys huipentuu klo 22.35 starttaavaan Espoon Palkintoon. Kisassa on aina nähty huipputammoja, eikä tämä vuosi ole poikkeus. 3vihjaajat Seppo Härkönen, Tapio Lehtoranta ja Jyrki Ojanen ovat hienojen kilpatammojen omistajia ja kasvattajia.

 

Seppo Härkösen omistama BWT Divine on hienossa vireessä. Kaisa Toivosen valmentama tamma nappasi viimeksi ykkössijan Vermossa johtopaikalta. Espoon Palkinto on BWT Divinen viimeinen startti. Tamma siirtyy siitokseen, ja sen varsoja odotellaan suurella mielenkiinnolla.

 

Tapio Lehtorannan ja Pekka Korven kasvattama ja omistama Magical Princess aloittaa kilpailukauden. Se on ollut ikäluokan kuningatar yhdessä An-Dorran kanssa. Magical Princess voitti viime vuonna kilpailuista suurimman eli Suuren Suomalaisen Derbyn.

 

Jyrki Ojasen yhtiön kasvattama ja omistama Willow Pride on vuosia kuulunut tammojen parhaimmistoon. Viime kausi oli sen paras, ja Tammavaltikan sekä St. Legerin ykköset olivat suurimmat voitot. Myös Willow Pride palaa tauolta Espoon Palkintoon, jonka se voitti keväällä 2020. Kisan kunniataulukko löytyy tämän jutun lopusta.

 

Lauantain ravit siirrettiin ajettavaksi illalla, jotta kavioura ehtii palautua kaikille tasapuoliseksi, kun ilma viilenee. Ensimmäinen 75-kohde starttaa kello 20.30. 75-pelissä on 200 000 euron takuupotti. Rataolosuhteista päivitetään tuoreita tietoja vielä iltapäivällä. Lyhyet hokit ovat sopivin balanssi tänä lauantaina.

3vihjaa:


Espoon Palkinnon kunniataulukko: