Ajankohtaista

Eventful Swamp, Uptown Kemp vai Kratos di Quattro? Voittokoneet keskiviikon Toto65-avauksessa

ma 5. joulukuuta 2022 13.05.00

Superlauantain jälkeen jatketaan tasokkailla keskiviikon Toto65-raveilla. Jo avauskohteen Jaettavassa sarjassa on voitokkaita ravureita, ja myös muissa kohteissa nähdään syksyn menestyjiä.

Toto65-ykkösessä Eventful Swamp, Uptown Kemp ja Kratos di Quattro on nähty tiuhaan voittoseremonioissa. Ivory Donut ravasi ykkösen viimeksi Vermossa.

Kovat kylmäveriset kisaavat kakkoskohteessa. Pauhis on menestynyt myös avoimissa lähdöissä. Olavi Nisosen ori lähtee suosikkina matkaan. Koveri on vahvasti tulossa ja tarjoaa tiukan vastuksen.

Kolmoskohde on jälleen Jaettavan sarjan lähtö. Caviar Creation ja Strong Caviar ovat vahvassa vedossa, samoin Cathy Johanssonin kaksikko Solomon Joe ja Hila’s Elton.

Neloskohteessa hurjakuntoinen Rannan Pomo hakee jo kauden viidettä Vermon voittoa ja tavoittelee vuoden voitokkaimman suomenhevosen titteliä. Mika Mäkelän valmentama ja Antti Teivaisen ajama ruuna lähtee nyt takamatkalta. Juoksurata auttaa varmasti rivakasti liikkeelle.

Jaettavalla sarjalla jatketaan vitoskohteessa. Vermon Suurkimpan Bolt Kronos pääsee matkaan vitosradalta Ari Moilasen ajamana. Lahdessa torstaina Bolt Kronos seurasi neljänneksi. Tallikaveri Piccadilly on takarivissä. Quite A Boy ja It’s Raining Men kuuluvat koviin haastajiin.

Toto65-pelin päätöskohde on neljäs Jaettavan sarjan lähtö. Royalsky, Amperage Hanover ja Hades valtasivat hienot lähtöpaikat 1, 3 ja 4. He Is in ja Truedream A.F. lähtevät takaa-ajoon takarivin uloimmilta paikoilta.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä >>

Voitosta voittoon ravaava Rannan Pomo on illan seitsemännen lähdön suosikki (kuva: Pekka Salonen).