Ajankohtaista

F-Liiga ja raviurheilu yhteistyöhön - alennusta molempien "ottelulipuista"

ma 6. helmikuuta 2023 19.40.00

Salibandyn pääsarja F-Liiga sekä raviurheilun Kavioliiga pilotoivat helmikuussa yhteistä markkinointiyhteistyötä, jonka tavoitteena on löytää uutta salibandy-yleisöä ravikatsomoista ja uusia raviurheilun ystäviä F-liigatapahtumien lehtereiltä.

Liveurheilun katsojamäärät ovat koronan jälkeen jääneet totutusta ja urheilutapahtumissa käy tapahtumajärjestäjien harmiksi aikaisempaa vähemmän yleisöä. Tähän tosiasiaan ovat törmänneet myös ravitapahtumat ja F-liiga, jotka reagoivat asiaan yhteistyön voimaan uskoen.

- Vauhti ja jännitys ovat maailman nopeimman palloilulajimme ydintä. Kannustammekin nyt raviurheilun parissa samoja elämyksiä hakevia löytämään liikkeen voiman myös F-liigan ottelutapahtumista ja hyödyntämään tarjolla olevan lippuedun. Yhteistyön toisena tavoitteena on kohdata ja yllättää urheilukuluttajat perinteisen lajigenremme ulkopuolella, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko sanoo.

– Haluamme houkutella ravien pariin uutta yleisöä, ja tässä helmikuinen pilottiyhteistyö F-liigan kanssa tuntuu kiinnostavalta kokeilulta, jolle toivomme jatkoa vielä ensi kaudella. Keräämme pilotista opit yhdessä jatkosuunnittelua varten ja kutsumme ilolla jokaisen salibandyfanin tutustumaan raviurheilun monipuoliseen maailmaan, viestintä- ja markkinointijohtaja Saara Iivari raviurheilun keskusjärjestö Suomen Hippoksesta kertoo.

Urheilutapahtumiin ja sosiaaliseen mediaan keskittyvällä kampanjalla kahden hyvin erilaisen lajin yleisöä rohkaistaan tutustumaan toisen lajin vauhtiin ja tunnelmaan peräti -50 % lippuedulla.

Edun saa lunastettua itselleen lippuostostapahtuman yhteydessä saatavalla etukoodilla.

11.2. ja 25.2. järjestettävien Kavioliiga-päivien lisäksi kampanjassa mukana on myös Turun 10.2. perjantairavit.

Pilottikampanjaan valikoituneet tapahtumat:

  • 10.2.2023 klo 18.30 Indians – FBC Turku, Otahalli Espoo
  • 11.2.2023 klo 18.00 Vermon Kavioliiga, Espoo
  • 10.2.2023 klo 18.00 Turun perjantairavit
  • 11.2.2023 klo 15.00 FBC Turku – SPV, Kupittaan palloiluhalli Turku
  • 25.2.2023 klo 18.00 Teivon Kavioliiga, Tampere
  • 28.2.2023 klo 18.30 Nokian KrP – Happee, Raholan liikuntahalli Tampere

Tapahtumien liput myy Tiketti (F-liiga) ja Liveto (ravit).

50 % alennuksen saaminen edellyttää kampanjakoodin syöttämistä ostotapahtuman yhteydessä. Kampanjalippuja on tarjolla 50 nopeimmalle asiakkaalle ja ostorajoitus on max. kaksi lippua asiakasta kohden.

Vermo Areenan Kavioliiga-raveihin lauantaina 11.2. lipun ennakkoon ostaneet saavat maksutapahtuman yhteydessä sähköpostiinsa alennuskoodin perjantain 10.2. Indians - FBC Turku -ottelun ale-hintaisten lippujen ostamiseksi. Lippuja on rajoitettu määrä.