Ajankohtaista

Federal Hill ja Ilos Sansibar ovat 3vihjaajien varmat

ke 28. heinäkuuta 2021 11.12.00

Keskiviikon Toto65-kohteet ovat jälleen hienotasoiset. 3vihjaajat Anni Järvinen, Ismo Haapanen ja Kari Savolainen luottavat kolmoskohteen Federal Hilliin ja päätöskohteen Ilos Sansibariin.

 

Anni Järvinen toimii neloskohteen Light Upin hoitajana ja valmentaa lisäksi itse Nemea Katoa. Annin päivätyö on myös hevosten täyttämä, sillä hän työskentelee Suomen Hippoksen kilpailuosastolla.

 

Ismo Haapanen on equiterapeutti ja hevoskiropraktikko. Hän opiskeli 80-luvulla Ruotsissa. Oman toimen ohella Ismo myös kouluttaa tulevia ammattilaisia. Time Match on ollut onnistunut hankinta. Ismon omistama ori voitti 2-vuotiaiden Kasvattajakruunun viime vuonna ja on ehtinyt tehdä urallaan jo kaksi Suomen ennätystä. Mikäli kolmas tulee tänään, siitä maksetaan Vermo Areenan tapaan tuhannen euron SE-bonus.

 

Kari Savolainen on hevosalan moniosaaja. Hän pyörittää yhdessä vaimonsa Ninan kanssa täyshoitotallia Leppäahon Hevostilalla Nurmijärvellä. Whodouthinkuare on Nina ja Kari Savolaisen kasvatti. Kari muistetaan myös vuoden 2003 Derbyfinaalista, kun hänen Viking Quizas otti kakkostilan.

3vihjaa:

Linkkejä:

Veikkauksen videovihjeet
Ennakkojuttu Disainista

MT Ravinetin vihjeet
IS Ravien vihjeet