Ajankohtaista

Federal Hill on 3vihjaajien ykkösvarma

ke 7. heinäkuuta 2021 10.30.00

Olavi Nikkinen, Ville-Kustaa Lauri ja Hanna Lepistö ovat keskiviikon 3vihjaajat. Omiin hevosiin luotetaan, totta kai. Yhteinen ykkössuosikki löytyy päätöskohteesta: huippusukuinen Federal Hill.

Olavi Nikkinen on omistanut vuosikymmenten ajan hevosia Suomessa ja Ruotsissa. Southwind Hydro aloitti Nikkisen omistuksessa voitolla Kokemäellä, ja starttaa suosikkina Toto65-pelin avauskohteessa. Nikkisen hevosista useimmat ovat Nina Pettersson-Perklénin valmennuksessa, mutta hevosia on myös Tommi Kylliäisellä ja Isto Kuismalla. Ruotsissa on lisäksi yksi varsa.

Ville-Kustaa Lauri tulee perheestä, joka on vuosikymmeniä omistanut ja kasvattanut hevosia. Harri Koivusen valmentama North Lexus on perheen paras hevonen. Se on nyt tauolla ja syksyllä taas ajetaan kilpaa. Laurentic oli 2000- luvun alussa Laurin perheen menestyshevonen. Ville-Kustaan mukaan tänään viidennessä lähdössä kilpailevalla North Sunnylla ollut ongelmia kurkun kanssa, eikä hevonen ole päässyt näyttämään luokkaansa. Tämä kausi vielä ajetaan ja sitten tamma siirtyy siitokseen.

Hanna Lepistö on kaikille Vermossa kävijöille tuttu. Hän toimii Vermon Ravikoulun vetäjänä. Hannan oma valmennustalli on Vihdin Haimoossa. Siellä on omia ja vieraiden omistuksessa olevia ravureita.

Keskiviikon Toto65-pelissä on jackpotrahaa 65 000 euroa.

3vihjaa:

Linkkejä:

Veikkauksen videovihjeet

IS Ravien vihjeet

Ennakkojuttu Southwind Hydrosta (Hevosurheilu/Veikkaus)

Ennakkojuttu Lumi-Ramista (IS Ravit)