Ajankohtaista

Finlandia-Ajon liput edullisemmin ennakkoon

pe 21. tammikuuta 2022 14.30.00

Finlandia-Ajo järjestetään tänä vuonna vapun kaksipäiväisenä ravikarnevaalina 30.4.-1.5. Ravit alkavat molempina päivinä klo 14 - lauantain After Race -bileitä tähdittää Teflon Brothers klo 19.15. Teflon Brothersin keikka sisältyy lauantain alue- ja ravintolalippuihin sekä kahden päivän lippupaketteihin.

Finlandia-Ajon nettisivut ja Facebook-tapahtuma on julkaistu. Ota sivut seurantaan, Facebookissa on luvassa mm. kilpailuja ennen tapahtumaa.

Kaikki pääsyliput ovat edullisempia ennakkoon ostettuna. Kahden päivän pääsylippuja on vain ennakkomyynnissä. Liput maksavat ovella 35 €/pvä - kahden päivän aikuisten liput nyt siis puoleen hintaan!

Finlandia-Ajon pääsyliput edullisemmin ennakkoon rajoitetun ajan. Hinnat nousevat asteittain ennen tapahtumaa, liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin Vermo Shopista tai TÄSTÄ LINKISTÄ >>

  • 2 pvän aluelippu, hinta 35 € (ovelta liput yksittäin ostettuna yht. 70 €)
  • aluelippu la 30.4. aikuinen, hinta 25 €
  • aluelippu su 1.5. aikuinen, hinta 25 €
  • aluelippu la 30.4. alennusryhmät, hinta 20 €
  • aluelippu su 1.5. alennusryhmät, hinta 20 €

Alennusryhmät ovat: eläkeläiset, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v. Oikeus alennukseen osoitettava. Vermon kausikortilla ja Hippoksen kausikortilla on vapaa sisäänpääsy.

Ravintola Ravillassa on molempina päivinä tarjolla runsas vappubrunssi, johon sisältyy em. aluelippu, pöytäpaikka, buffet-ruokailu, käsiohjelma ja palvelumaksu. Ravintolaliput hintaan 89 €/hlö. Ravintolapaikat myydään erikseen molemmille päiville.