Ajankohtaista

Finlandia-Ajon voittaja saa myös ensi vuonna kutsun Elitloppetiin

to 9. joulukuuta 2021 16.00.00

Suomen ja Ruotsin pääraviratojen yhteistyö jatkuu tiiviinä, sillä Vermo Areenan kevään suurkilpailun Finlandia-Ajon voittaja saa myös vuonna 2022 suoran kutsun toukokuun viimeisenä sunnuntaina Tukholmassa Solvallan raviradalla ajettavaan Elitloppetiin.

Vuoden 2022 Finlandia-Ajo ravataan vapunpäivänä sunnuntaina 1. toukokuuta. Kilpailumatka on tuttu 1620 metriä ja voittaja kuittaa 110 000 euron ykköspalkinnon. Tapahtuma on kaksipäiväinen, sillä jo lauantaina 30. huhtikuuta ravataan mm. Arvid Åvallin Tammaderby ja iltajuhlat tähtiesiintyjän kera huipentavat vappuaaton.

”Finlandia-tapahtuma on kaksipäiväinen vappufestivaali täynnä huippuluokan raviurheilua. Finlandia-Ajoon kutsutaan perinteiseen tapaan kymmenen hevosta ja tavoitteena on kovatasoinen kansainvälinen kisa. On hieno juttu, että voittaja saa jälleen kutsun Elitloppetiin”, Vermo Areenan kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoo.

Solvallan pääraviradan klassikkotapahtuma Elitloppet ravataan neljä viikkoa Finlandia-Ajon jälkeen. Elitloppetin ykköspalkinto nousee ensi vuonna viiteen miljoonaan kruunuun.

”Finlandia-Ajo on iso kilpailu ja tuntuu hyvältä saada jälleen toivottaa voittaja tervetulleeksi Elitloppetiin”, Solvallan urheilupäällikkö Anders Malmrot myhäilee. ”Vermon ja Solvallan yhteistyö kohottaa Suomessa tunnelmaa ja kiinnostusta Elitloppetia kohtaan ja se on meille erittäin tärkeää.”

Lipunmyynti Vermon vapun suurtapahtumaan alkaa sopivasti joulusesongin keskellä perjantaina 10. joulukuuta klo 9 Vermon verkkokaupassa. Luvassa on kova tarjous ennakko-ostajille ja samassa yhteydessä julkistetaan myös vappuaattoillan esiintyjä, joka pääsee estradille Finlandia-lauantain ravien jälkeen.


Omistaja Ernestas Tijunelis ja ohjastaja Vidar Hop riemuitsivat viime keväänä Hickothepoohin voitosta Finlandia-Ajossa ja paikasta Elitloppetiin

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.

02.03.2019

Stoneisle Ocean ja T.Rex päivän kirkkaimmat tähdet

Espoon Palkinnossa Stoneisle Ocean kiri ohi Ranch Kellystä, ja Kultadivisioona-finaalissa T.Rex runnoi väkisin voittoon.

01.03.2019

Huippu-urheilupäivä hiekkapintaisella talviradalla

Lauantain 2.3. ravit päästään ajamaan hyvissä olosuhteissa.

22.02.2019

100 vuotta Suomen Ravirenkaan perustamisesta – ravi-ihmisten yhteenliittymästä hevoskentän tukipilariksi, keskiviikkona nimikkolähtö

22.02.2019

Kultaa Seefeldistä ja Vermosta, keskiviikon kisakatsomossa hevosia ja hiihtoa!