Ajankohtaista

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

ke 13. maaliskuuta 2019 17.31.00

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

Vermossa järjestetään Finlandia-päivänä 4. toukokuuta MiniFinlandia A-poneille ja PikkuFinlandia B-poneille. Molempien ponilähtöjen voittajat saavat suoran kutsun Solvallan Elitloppet-sunnuntain ponilähtöihin.

”Solvallalla ja Vermolla on hieno yhteistyö ja tuntuu hyvältä laajentaa sitä myös ponilähtöihin molemmissa kategorioissa”, Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot kommentoi. ”Tänä vuonna sekä Mini Elitloppet että Lilla Elitloppet ajetaan Elitloppet-sunnuntaina, jotta nuoret saavat entistä suuremman huomion.”

MiniFinlandia ja PikkuFinlandia ajetaan 1609 metrin matkalla ja molemmat ovat ponien suurkilpailuita 250 euron ykköspalkinnolla. Elitloppet-viikonlopun ponilähdöt ovat kutsukilpailuita, mutta Finlandia-päivän voittajille on tänä vuonna luvassa varma paikka Solvallan superpäivään.

Vermon kansainvälinen suurtapahtuma Finlandia-ajo järjestetään lauantaina 4. toukokuuta.