Ajankohtaista

Finlandia-viikonlopun lähtölistat valmiina

ma 25. huhtikuuta 2022 16.28.00

Vappuviikonloppuna raviurheilun ystäviä hemmotellaan tasokkailla kisoilla sekä lauantaina 30.4. että sunnuntaina 1.5. Ravit alkavat molempina päivinä klo 14.

Finlandia-viikonlopun ohjelmassa on kaikkiaan 23 hevoslähtöä sekä ponien Mini- ja Pikku Finlandia -lähdöt, joissa voittajat varmistavat paikkansa Tukholman Solvallassa Elitloppet-viikonloppuna ajettaviin Mini ja Lilla Elitloppetiin. Ponilähdöt ovat ohjelmassa vapunpäivänä klo 13.00 ja 13.25.

Lauantain kohokohtana on perinteinen Arvid Åvallin Tammaderby, jossa suurimman huomion keräävät karsintavoittajat Magical Princess ja An-Dorra. Lisäksi lauantaina ravataan mm. Kohti Kuninkuusraveja -pisteytykseen kuuluva tammalähtö, jossa on täydet kuusitoista osallistujaa hallitsevan ravikuningattaren Suven Sametin johdolla.

Finlandia-sunnuntai on tuttuun tapaan alusta alkaen tähtiluokan raviurheilua täynnä. Päälähtö Finlandia-Ajo huipentaa viikonlopun klo 18.30, mutta sitä ennen sunnuntain kattauksessa on mm. perinteiset suurkilpailut Seppele-Ajo, Glenn Kosmos Memorial ja Erkon Pokaali sekä kolme STL-divisioonakarsintaa Elitloppet-lauantain finaaleihin.

Radalla nähdään - vain joitakin mainitaksemme - supersuomenhevonen Parvelan Retu, ravikuningas Evartti, tappioton varsalahjakkuus Corazon Combo sekä Kriteriumin kärkipari Planbee - Shackhills Twister kohtaamassa kansainväliset vieraat.. STL-divisioonakarsinnoissa kohtaavat sarjojensa ehdoton kotimainen eliitti.

Finlandia-lauantain 30.4. lähtölistoihin voi tutustua tästä linkistä.

Finlandia-sunnuntain 1.5. lähtölistat löytyvät tästä linkistä.