Ajankohtaista

Finntack ja Vermo tarjoavat hevosenhoitajille Tallituvan tuotteet puoleen hintaan

ti 5. huhtikuuta 2022 11.25.00

Vermo Areena ja tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan juhliva Finntack jatkavat yhteistyössä hevosenhoitajien huomioimista. Jo aiemmin tuttu konsepti on kuukausittainen Finntack-hoitajaliiga, jossa eniten voittoja hoitajana saavuttaneet palkitaan. Jatkossa kaikki hevosenhoitajat saavat ravipäivinä merkittävän edun.

Keskiviikon 6.4. raveista alkaen ravipäivänä kilpailevien hevosten hoitajat saavat -50 % alennuksen kaikista Vermon Tallituvan tuotteista (pois lukien alkoholituotteet). Hoitajat saavat puhelimeensa ennen ravipäivää tekstiviestin, jonka kautta asiointi alennushintaan onnistuu.

Henkilökohtainen etu koskee kaikkia henkilöitä, jotka on merkitty Heppa-järjestelmässä raveissa kilpailevan hevosen viralliseksi hoitajaksi.

”Tällä konkreettisella edulla halutaan huomioida ihmisiä, jotka tekevät arvokasta työtä hevosten hyvinvoinnin eteen”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä taustoittaa.

Hevosenhoitajan etuhinnan mahdollistaa Vermo Areenan kanssa yhteistyössä Finntack, jolla on myös ravipäivinä avoinna oleva myymälä samassa rakennuksessa Tallituvan kanssa. Hoitajien huomiointi osuu sopivasti keskelle Finntackin 40-vuotisjuhlavuotta.

”Hoitajien, valmentajien ja luonnollisesti monen muunkin pyyteetön ja kova työ hevosten ja koko alan eteen niin ylä- kuin alamäessäkin kuvastaa paljolti sitä visiota ja henkeä, jolla Finntack- yhtiötä on rakennettu 40 vuoden ajan. Nämä arjen sankarit todella inspiroivat itseäni omassa työssäni lähes joka päivä”, Finntackin toimitusjohtaja Johannes Nevanlinna sanoo.

”Olemme iloisia siitä, että monivuotinen ja tiivis yhteistyö Vermon kanssa mahdollistaa tämänkin tempauksen ja toivon, että se tuottaa konkreettista iloa mahdollisimman monelle hevosenhoitajalle tulevan kilpailukauden aikana.”

Finntack-hoitajaliigasta voi lukea lisää tästä linkistä.