Ajankohtaista

Haemme joukkoomme Ravikoulun vetäjää

pe 24. syyskuuta 2021 09.00.00

Hei Sinä innokas ravi-ihminen! 

Nyt on elämäsi tilaisuus päästä osaksi huipputiimiä. Haemme joukkoomme Ravikoulun vetäjää. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia ponien ja hevosten kanssa pääkaupunkiseudulla sekä luoda lapsille, nuorille ja innokkaille harrastajille ravielämyksiä. 

Tehtävässä vastaat Ravikoulun toiminnasta Vermo Areenalla pääkaupunkiseudulla 

Paitsi Suomen pääravirata (jossa kilpaillaan huipputasolla n. 60 päivänä vuodessa), Vermo Areena on myös erilaisten tapahtumien järjestämispaikka - niin pienempien kokousten kuin suurempien yleisötapahtumien. Keskeinen sijainti ja hyvät julkiset liikenneyhteydet mahdollistavat Vermon hyvän saavutettavuuden. Ravirata-alueen infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat ja katsomorakennuksen ravintolapalvelut sekä erilaiset kokoustilat taipuvat monenlaiseen tilaisuuteen. Yhdessä ravikoulun palveluiden kanssa ne muodostavat kokonaisvaltaisen elämyksen yrityksille ja yksityishenkilöille. 

Vermon Ravikoulu tarjoaa kaikille hevosista kiinnostuneille mahdollisuuden harrastaa lajia ilman omaa hevosta tai ponia. Ravikoulussa järjestetään kursseja, joilla opetellaan hoitamaan, käsittelemään ja ajamaan hevosia sekä poneja. Osaamistason mukaan voi edetä alkeista halutessaan aina ravi- tai poniraviohjastajaksi asti. Palvelutarjontaan kuuluvat erilaiset elämyspalvelut, kuten poni- ja kepparisynttärit, polttaripaketit, ajokokeilut yrityksille jne. 

Ravikoulu vastaa myös Vermo Areenan nuorisotoiminnasta ja on aktiivisesti järjestämässä lapsille sekä nuorille ikimuistoisia hetkiä. Lisäksi pääset ravikoulun vetäjänä tutustuttamaan lajista kiinnostuneita tallialueen ainutlaatuiseen ympäristöön, hevosten hoitamiseen, raviohjastajana toimimiseen sekä järjestämään mm. vauhdikkaita Horse Race -kilpailuja! 

Tueksi ja avuksi saat monipuolisen tiimin ravi- ja tapahtuma-alan ammattilaisia sekä mahtavan työympäristön. Teet Vermon tiimin kanssa jatkuvaa yhteistyötä, mutta saat vetäjänä vastata yksikön omasta toiminnasta. 

Mikäli hevoset ovat lähellä sydäntäsi, pääset tekemään työtä, jota rakastat. Sinulla on hevosenhoitajan/hevosalan tutkinto ja / tai kokemuksesi ravialalta on monipuolinen. Myös jokin muu tutkinto tai kokemus voi avata oven Vermon Ravikouluun. Asenteesi on kaikista tärkein!  

Vermo Areenan arvoja ovat vastuullisuus, monimuotoisuus, kehittymishalu ja positiivinen ote kaikkeen tekemiseen.  

Espoon ja Helsingin rajalla sijaitseva Vermo Areena toimii ensisijaisena työpisteenäsi. Työ painottuu osin ilta- ja viikonloppuaikaan. Satunnaisesti teemme erilaisia promootiopäiviä muualla pk-seudulla tai muissa kaupungeissa.   

Kun koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV:n kera osoitteeseen niina.pellinen@vermo.fi. Hakuaika päättyy su 26.9.2021. Tehtävän aloituksesta sovitaan valitun henkilön kanssa ja tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana – olethan siis nopea liikkeissäsi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Häyhä puh: +358 44 301 8363