Ajankohtaista

Harjoitusravit alkavat huhtikuussa - paikallisravit toukokuussa

ti 8. maaliskuuta 2022 18.56.00

Harjoitusravit alkavat viipyilevän kevään ja haastavien rataolosuhteiden takia huhtikuussa. Keväällä harjoitusraveja järjestetään n. kahden viikon välein perjantaisin päiväsaikaan. Ensimmäiset ovat perjantaina 1.4. klo 12. Tarjolla on myös yhdet iltaharjoitusravit torstaina 14.4. klo 18. Perinteiset Uudenmaan paikallisravit ovat vuorossa lauantaina 14.5. Harjoitus- ja paikallisraveissa on käytössä avoin ilmoittaminen, jolloin valmentajat näkevät, minkä aikaisia ja tasoisia hevosia eri sarjoihin on ilmoitettu.

Viime syksynä puolet ilta-aikaan suunnitelluista harjoitusravipäivistä peruuntui liian pienen osallistujamäärän takia, joten keväällä palataan osin vanhaan perjantain aikatauluun. Kevään kokemusten ja palautteen perusteella jatkosta päätetään erikseen.

Harjoitusraveissa on tuttuun tapaan kuusi erivauhtista sarjaa n. 15 minuutin välein. Ratamaksu 2022 sisältää harjoitusraveihin osallistumisen, muille harjoitusraveihin osallistuminen maksaa 20 €/hevonen/kerta. Lisätietoa ja ratamaksun maksuohjeet vermo.fi/ratamaksu >>. Tiedotteet radan kunnosta ja poikkeavista alueen harjoittelukäyttöön vaikuttavista tapahtumista lähetetään tekstiviestillä ratamaksun maksaneille.

Harjoitus- ja paikallisravit keväällä 2022

pe 1.4. klo 12 harjoitusravit
to 14.4. klo 18 harjoitusravit
pe 22.4. klo 12 harjoitusravit
pe 6.5. klo 12 harjoitusravit

la 14.5. paikallisravit (aika tarkentuu myöhemmin)

Harjoitusravien sarjat (sarjoissa tulee ajaa tavoitevauhdin mukaisesti):

1. lähtö – 1.50-vauhtinen sarja
2. lähtö – 1.45-vauhtinen sarja
3. lähtö – 1.40-vauhtinen sarja
4. lähtö – 1.35-vauhtinen sarja
5. lähtö – 1.30-vauhtinen sarja

6. lähtö – 1.25-vauhtinen sarja

Ilmoittautuminen Heppa-järjestelmän kautta harjoitusravipäivänä klo 8.30 mennessä. Kilpailuvarustus vaaditaan ajohousujen värivaatimusta lukuun ottamatta. HUOM. hiittikärryt eivät ole sallittu harjoitusraveissa. Mikäli ilmoitat hevosen kahteen sarjaan, laita toinen varasarjaksi. Jos jokin sarja perutaan, myöhempien sarjojen lähtöajat aikaistuvat 15 min.