Ajankohtaista

Heart Of Steel tulossa TherMidas VET Finlandia-Ajoon

ma 24. elokuuta 2020 14.00.00

Peter Untersteinerin valmentama Heart Of Steel on kuudes vahvistettu hevonen TherMidas VET Finlandia-Ajoon, joka ravataan Vermo Areenalla perjantaina 4. syyskuuta. Vermon perinteinen kansainvälinen kisa ajetaan 1620 metrin pikamatkalla, ja poikkeusvuonna ykköspalkinto on 75 000 euroa.

Hollannissa syntynyt 6-vuotias Heart Of Steel on mielenkiintoinen lisä kansainväliseen suurkilpailuun, sillä hevosella on jo näyttöjä avoimelta eliittitasolta ja tuore vahva suoritus alla. Toukokuussa se voitti Tanskan suurimman ravikisan Copenhagen Cupin. Viimeksi Heart Of Steel kilpaili sunnuntaina 16. elokuuta Ruotsissa Tingsrydin mailin mittaisella radalla, jossa se kamppaili urheasti voittoon ennätystuloksellaan 09,3/1609a.

”Olen iloinen kutsusta”, valmentaja Peter Untersteiner myhäilee. ”Heart Of Steel oli todella hyvä voittaessaan Copenhagen Cupin, mutta sen jälkeisessä lähdössä hevonen oli heikko. Paljastui, että sillä oli akuutti kurkkuongelma. Nyt kurkku on operoitu ja hevonen oli todella hyvä debyytissään Tingsrydissä.”

TherMidas VET Finlandia-Ajoon on vahvistettu nyt kuusi kilpailijaa: suomalaisässät Elian Web, Next Direction, Le Gros Bill ja Cameron Evo sekä Ruotsissa valmennuksessa olevat Double Exposure ja Heart Of Steel. Myös Stoletheshow on saanut kutsun, ja sen osallistuminen vahvistuu tämän viikon aikana.

Kaikkiaan kutsukilpailuun otetaan kymmenen hevosta. Lähtöradat arvotaan maanantaina 31.8.

Heart Of Steelin viime juoksun voi katsoa tästä linkistä.

Katso myös Pekka Kaidesojan ja Miika Lähdeniemen studiolähetys tästä: