Ajankohtaista

Hetviina ja Ciiran Tähti Marttilan Tammasarjojen voittajat

ke 14. heinäkuuta 2021 22.35.00

Kuningatarkilpailuun tähtäävät tammat olivat pääosissa keskiviikkona. 3120 metrin matkoja ajettiin kaksi kappaletta. Antti Tupamäen Hetviina ja Seppo Suurosen Ciiran Tähti valloittivat A.V. Marttilan Tammasarjat.

Vennelmon Varma veti ensimmäistä Marttilan kisaa. Tupamäki käänsi Hetviinan kiriin, ja valjakko paineli keulaan 550 jäljellä. Hetviina oli ylivoimainen ajalla 26,5a/3120m. Marmardu eteni kakkoseksi ja Sävel-Taika kolmanneksi.

Esa Holopainen karautti Ciiran Tähdellä johtopaikalle ja sai ajaa maltillista 27-kyytiä ensimmäiset kaksi kilometriä. Ciiran Tähti hallitsi ja piti varmasti ykköseksi ajalla 27,0a/3120m. Pohjalaiset Tutun Impi ja Naputus kirivät muille totosijoille.

Karanor Teräsmiesliigasta tuli Ilos Sansibarin näytös. Iikka Nurmonen ajoi takamatkalta eteenpäin ja haki johtopaikan. Ilos Sansibar pinkoi helposti eroon muista ja voitti ajalla 15,4/3140m.

Derby-sarjassa maksettiin illan suurin ykkönen 6 000 euroa. Olli Koivunen ajoi Making Matchin keulaan. Tommi Kylliäisen Yolo Savoy seurasi johtohevosta. Kylliäinen käänsi Jarno Kauhasen valmentaman Yolo Savoyn kiriin, joka kantoi helppoon voittoon ajalla 16,3a/2620m. Making Match oli hyvä kakkonen. Seppo Vanhakartano on voittajan kasvattaja. Hänellä oli loistoilta, kun Jezzet Savoy voitti alokassarjan. Seppo ja Laura Vanhakartano ovat sen kasvattajat.