Ajankohtaista

Hevosenomistajien lounge starttaa – myös hoitajille ekstraa Kuumina Keskiviikkoina

ma 2. tammikuuta 2023 15.27.00

Vuoden alusta Vermo kutsuu keskiviikkoravien hevosten omistajia raveihin jännittämään kilpailua ja tapaamaan muita omistajia. Ravintola Ravillan alatasanteen loungessa on ennakkoon ilmoittautuneille omistajille ohjelmaa ja kuumaa juotavaa klo 17-18. Ilmoittautumislinkki lähetetään ravipäivän hevosenomistajille Heppa-järjestelmän yhteystietoihin. Kuumina Keskiviikkoina loungessa on luvassa myös yllätysohjelmaa. Tämä etu on tarjolla vain raveihin tuleville omistajille. 

Kuumina Keskiviikkoina huomioimme myös hevosten hoitajia. Jokaisen hevosen hoitajalle lahjoitetaan tuotekassi, jonka sisältö vaihtuu kuukausittain. Tuotekassin saa mukaansa sisäänkirjoituksesta ilmoittautumisen yhteydessä. Tammikuun Kuuman Keskiviikon kassissa on muun muassa pientä makeaa ja pehmoista lämmikettä. Jos hevosella ei ole nimettyä hoitajaa Heppa-järjestelmässä, annetaan tuotelahja valmentajalle. 

Tänä vuonna Kuuma Keskiviikko tarkoittaa myös korotettuja palkintorahoja ja siten huippusporttia kaviouralla sekä Kuuman Keskiviikon yhteistyökumppanin Veikkauksen etuja yleisölle.

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen Kuumaan Keskiviikkoon – niin kilpailijana, omistajana kuin katsojana!