Ajankohtaista

Hieno keskiviikko jälleen: Finntack Cup -karsinnat, Tammatähti ja Isokenkä tähdittävät pikkujouluraveja

to 17. marraskuuta 2022 15.27.00

Vermon yleisöä hemmoteltiin Käpylä Grand Prixillä ja hienotasoisilla raveilla viime keskiviikkona. Upea meno jatkuu myös tulevana keskiviikkona. Toto65-kohteissa tasoa riittää.

Tuttu taistelupari, Villieläin ja Rannan Pomo, iskee yhteen 65-avauksessa. Kaisa Toivosen valmentama Villieläin lähtee voltin kakkosradalta ja Mika Mäkelän Rannan Pomo nelospaikalta.

Montélähdössä juoksee monta viime viikkojen menestyjää, ja kisa juostaan kakkoskohteena. Janita Antti-Roikon Alien Scout hurjasteli Mikkelissä montétuloksen 14,0a/2100m ja lähtee suosikkina ykkösradalta.

Enintään 10 000 euroa voittaneiden oriiden/ruunien Finntack Cup -karsinta on seuraava 65-kohde. Lähtö on todella korkeatasoinen. Juhani Tapanin Kilchoman on voittanut kaksi viimeistä starttiaan ja lienee suosikki. Yhdeksän tiukkaa haastajaa on vastassa.

Tammojen Finntack Cup -karsinnassa finaalipaikkoja tavoittelee 12 hevosta. Janita Antti-Roiko on tässäkin yksi suosikeista. Tajfunrain voitti viimeksi Lappeessa ja starttaa hyvältä kakkospaikalta. Massive Shine, Sweet Gold, Citadella Evo, Condesa ja Suomessa aloittava Digthislass ovat vastassa.

Lämminveristen Tammatähti juostaan vitoskohteena ja volttilähtönä. Voitokas Perchpond lähtee matkaan paalulta ja on lähellä voittoa. Goodygoodytwoshoes, EL Indeed, True Devotion ja uransa avausvoittoa tiukasti metsästävä MAS Evelyn ovat takaa-ajajia.

Toto65-kierros päättyy Isokenkään. Hannu Korven tallista tulee neljä hevosta. Ykkösradalta lähtevä Grainfield Aiden, Hierra Boko, Whole Lotta Love ja Van Kronos saapuvat Pirkkalasta. Kotiradan Hotshot Luca lähtee kymppipaikalta voittojahtiin.