Ajankohtaista

Hienotasoinen montélähtö aloittaa Toto65-kierroksen

pe 19. maaliskuuta 2021 11.06.00

Esimakua Prix Monté Finlandiasta saadaan keskiviikkona, kun avoimen luokan montémenijät mittelevät paremmuudesta Toto65-pelin avauskohteessa.

Pia Huusarin valmentama Nitro Diablo on ollut hallitseva nimi montélähdöissä. Viime vuonna se voitti peräti 10 raviratsastuskisaa, ja myös tämän kauden ensimmäinen koitos päättyi ykköseen. Janita Antti-Roiko ohjastaa suosikkia.

Target Kronos menestyi hienosti montélähdöissä viime vuoden lopulla ja voitti joulukuussa. Jugador on kisan mustahevonen. Se juoksee ensimmäisen kilpailunsa satulasta käsin Nelly-Janiika Korpikosken ohjastamana.

Kylmäveristen Tammatähdessä kisataan 4 000 euron ykkösestä. Viime keskiviikon voittaja Hyvännäköinen ja nelonen Mattilan Miina pinkovat karkuun kovilta takamatkan kilpasiskoilta. Elias Juonetar, Hetviina ja Liisan Tulilintu lähtevät 40 metrin pakilta.

Toto65-kierros päättyy Karanor Teräsmiesliigaan, jossa 16 valjakkoa on mukana. Keskimmäisellä paalulla on suosikkikolmikko Make A Wish H.C., Que Tal ja Ashley Face.

American Hero voitti Superlauantaina johtopaikalta Graceful Swamp Memorialin. Nyt tehtävästä tulee erilainen, kun Pekka Korven hevonen on takarivissä. Deangelo ja tauolta palaava BWT Caesar ovat kovimmat haastajat 2120 metrin ryhmässä, joka juostaan Toto65-pelin kolmoskohteena.

Keskiviikon ensimmäinen lähtö starttaa klo 18.07. Toto65-kierros lähtee käyntiin klo 19.10.

Target Kronoksen ja Nitro Diablon edellinen kohtaaminen Vermo Areenalla päättyi ensin mainitun juoksemaan SE-tulokseen 15,3a/2620m.