Ajankohtaista

Hotshot Luca, Corazon Combo, Unique Creation ja Pirttilän Olga voittivat nimilähdöt

ke 15. syyskuuta 2021 21.37.00

Keskiviikon Toto65-kohteissa ajettiin monta hienotasoista nimilähtöä: Hotshot Luca voitti Isokengän, Corazon Combo viiletti Junnustartti-finaalin parhaaksi, Unique Creation oli Karanor Teräsmiesliigan vahvin ja Pirttilän Olga otti yllätysvoiton Tammatähdessä.

Suurkimppa.fi-Isokenkä aloitti tähtilähdöt. Pekka Korpi karautti American Heron ulkoradalta johtopaikalle. Tallikaveri Hotshot Luca eteni sen rinnalle. Hannu Torvisen ajama Hotshot Luca oli maalisuoralla vahvin. Se rymisteli ykköseksi ja voittoon ajalla 13,3a/2120m. American Hero varmisti Korven tallin kaksoisvoiton.

"Pääsin johtohevosen rinnalle, ja saimme pidettyä Korven Hannun Grainfield Aidenin sisäradalla. Hotshot Luca on makea hevonen ajaa. Se lähtee kovaa ja rauhoittuu johtavan rinnalla", Torvinen kehui.

Korven tallin tahdissa mentiin myös 2-vuotiaiden Junnustartti-finaalissa. Pekka Korpi karautti Corazon Combon johtopaikalle. Express Duon poika hallitsi ja irtosi maalisuoralla varmaan voittoon ajalla 17,7a/2120m. Halley Wania tuli johtohevosen rinnalle ja tsemppasi kakkoseksi. Trailblazer kiri tulisesti ja ehti kolmanneksi.

"Kyllä tämä on tosi lupaava varsa. Se lähtee kovaa, rauhoittuu menemään ja tulee taas lopun kovaa. Corazon Combo on mennyt alusta asti vain ravia. Ajamme tällä kaudella vielä varmaan Kasvattajakruunun", Pekka Korpi kertoi.

Voittokone Unique Creation oli suursuosikki Karanor Teräsmiesliigassa. Tapio Perttunen ajoi ruunan keulaan toisella kilometrillä. Unique Creation oli omaa luokkaansa ja paineli kauden 11. voittoon ajalla 16,4/3160m. Very Gone Face seurasi kakkoseksi.

"Pääsimme hyvin matkaan, muutamat hevoset siinä laukkasivat. Ala-Rantala luovutti meille keulat. Kaikki oli helppoa, korvat olivat kiinni", Perttunen selvitti.

Ilta päättyi kylmäveritammojen Tammatähteen. Maalisuoralla nähtiin tasainen ja värikäs kamppailu. Terho Rautiaisen uusi hankinta Pirttilän Olga pinnisti 4 000 euron voittoon ajalla 26,8/2120m. Ravikuningatar Suven Sametti porskutti 40 metrin takamatkalta kakkoseksi. Naputus kesti pitkän kirin hyvin ja oli kolmas. Suosikki Liisan Tulilintu oli kurkottamassa kärkeen, mutta laukkasi vähän ennen maalia.

"Pirttilän Olga on nuori ja terve hevonen, ja se tulee aina hyvin loppuun. Siinä syyt. miksi ostimme sen. Tänään se lähti hiljaa, mutta pääsimme kuitenkin toiseen pariin ulos. Maalisuoralla istuin kieli keskellä suuta. Tamma antaa kyllä kaikkensa. Tämä on lahjakas hevonen, joka voi yltää isoihin kisoihin", Terho Rautiainen sanoi.

Videotallenteet kaikista lähdöistä voittajahaastatteluineen löytyvät Vermo Areenan YouTube-kanavalta.