Ajankohtaista

Huippulaadukasta raviurheilua ensi keskiviikkona – lähtölistat julkaistu

to 22. huhtikuuta 2021 12.30.00

Vermo Areenan keskiviikkoravit 28.4. tarjoilevat hienon kattauksen huippuravureiden mittelöitä. Illan ohjelmassa ovat mm. Arvid Åvallin Tammaderbyn karsinnat, kansainvälisen kilpailusarjan Breeders Coursen karsintalähtö sekä Helsinki-Ajo, jonka voittaja saa varmuudella paikan TherMidas VET Finlandia-Ajossa 9.5.

Arvid Åvallin Tammaderbyn karsintoihin ilmoitettiin 22 viisivuotiasta tammaa. Näin luvassa on kaksi karsintalähtöä, joista molemmista kuusi parasta etenee lauantaina 8.5. ajettavaan finaaliin.

Kansainvälisen nuorten hevosten kilpailusarjan Breeders Coursen karsinta ajetaan ensimmäistä kertaa Suomessa. Karsintalähtöjä ajetaan lisäksi Solvallassa, Wolvegassa, Jägersrossa, Milanossa ja Åbyssa. Parhaat etenevät finaaliin, joka ravataan Elitloppet-sunnuntaina Solvallassa peräti miljoonan kruunun ykköspalkinnolla!

Vermon karsintalähdössä viidestä hevosesta on suoritettu kaikki erät Breeders Courseen ja näistä hevosista ratkotaan kaksi finalistia: Mescalin Shade, Nette´s Ensio, Sahara Playhard, Starry ja Stick Match. Muista karsintaan osallistuvista on maksettu yksi erä Breeders Courseen ja niillä hevosilla on oikeus osallistua karsintaan, mutta ei pääsyä finaaliin. Lisätietoa Breeders Coursesta englanniksi löytyy tästä linkistä.

Helsinki-Ajossa ratkeaa yksi paikka Vermon kevään suurlähtöön TherMidas VET Finlandia-Ajoon, sillä Helsinki-Ajon voittajalle on luvassa varma kutsu. Mukana on tosin jo yksi kutsun saanut eli Le Gros Bill. Mielenkiintoisessa kisassa ovat mukana myös kautensa avaava kaksinkertainen Suomen mestari ja SE-ravuri Next Direction sekä Willow Pride, joka ylsi viime lauantain Seinäjoki Racessa komeasti kolmanneksi.

Huipputasoinen lähtö on myös Derbyn Kevätsuosikki, jossa tähtitamma An-Dorra kohtaa mm. viime lauantaina Seinäjoella Kasvattajakruunu-alkuerissä juhlineet Magical Princessin ja Arcie's Arsenalin.

Keskiviikon 28.4. lähtölistat kokonaisuudessaan löytyvät Mobiili-Hepasta.