Ajankohtaista

Huskyajeluista ja haliponeista jääminigolfiin sekä pulkkamäkeen - Talven Ihmemaa kohoaa Vermo Areenalle

ma 18. tammikuuta 2021 00.00.00

Vermo Areenalle avataan 1. helmikuuta koko perheen talvikeskus Talven Ihmemaa. Kymmenen tuhannen neliön ulkoalueelle rakennetaan toiminta-alue, jossa on runsaasti aktiviteetteja lapsille ja aikuisille. Tykki- sekä luonnonlumi takaavat talviset olosuhteet.
Talven Ihmemaan kävijöitä palvelevat haliponit ja huskyajelut, hiihtokokeilu, pulkka- ja liukurimäki sekä lumikeppihevosrata. Lisäksi alueelle rakentuu muun muassa lumipalloilukenttä, curling- sekä jääminigolfrata. Alueella toimii kahvilamyymälä, jossa on tarjolla lämmintä syötävää ja juotavaa. Avotulen lähellä voi perheen kesken paistaa makkaraa ja nauttia talvitunnelmasta.

Talven Ihmemaa on rakennettu Vermo Areenan laajan pysäköintialueen ympäristöön aidatulle alueelle. Talvikeskus aukeaa maanantaina 1.2. ja on päivittäin avoinna sunnuntaihin 14.3. saakka.

”Hygieniaan ja turvatoimiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja talvikeskuksen rakentamiseen on haettu lupa viranomaisilta”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo. ”Alue on suuri, jolloin kontakteja voidaan välttää ja turvaetäisyydet säilyttää. Isot wc-tilat ovat päärakennuksessa sisäänkäynnin läheisyydessä. Talvikeskus on auki päivittäin aamusta iltaan, jolloin ihmiset jakaantuvat tasaisemmin koko päivän ajaksi eikä ruuhkia pääse helposti syntymään.”

Peruslippu talvikeskukseen maksaa 9 € (alle 2v. ilmaiseksi) ja se sisältää kaikki Talven Ihmemaan aktiviteetit huskyajelua lukuun ottamatta.

Lisätietoa:
Heikki Häyhä
Vermo Areena
+358 44 301 8363
heikki.hayha@vermo.fi
www.talvenihmemaa.fi
www.vermo.fi