Ajankohtaista

Hyväntekeväisyysravien tuotoilla kymmenkunta lasta hevosleireille

ma 17. kesäkuuta 2019 17.23.00

Vermossa järjestettiin keskiviikkona 12.6. hyväntekeväisyysravit, joiden tuotot lahjoitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden lasten hevos- ja poniharrastukseen. Kokonaispotti tapahtumasta oli 4105 euroa, minkä lisäksi joukko keppihevosia lahjoitetaan uuteen kotiin.

Lahjoitussummalla ainakin kymmenen lasta pääsee leirille kokemaan elämyksiä hevosten ja ponien parissa.

”Tämä on iso juttu kaikille niille lapsille ja olemme iloisia, että niin moni lähti mukaan tekemään hyvää”, hyväntekeväisyysravien ideoija Jarkko Litmanen kiittelee. ”Hope ry:n harrastustiimi päättää, ketkä kiinnostuneet lapset pääsevät leireille tällä summalla. Monelle vähävaraisen perheen lapselle leirille pääseminen on unelmien täyttymys. Myös matkakustannukset leireille kustannetaan tästä lahjoituksesta.”

Hyväntekeväisyysravien järjestäjinä oli Vermo Areenan lisäksi Suomen Hippos ry ja Hope ry. Pottiin kertyi rahaa pääsylipuista, arpajaistuotoista ja yksityisten henkilöiden lahjoituksista. Ravi-iltana moni totopelaaja ja hevosten taustajoukot luovuttivat osan voitoistaan hyväntekeväisyyteen. Joukko raviratoja ja yrityksiä lahjoitti elämyspalkintoja arpajaisiin.

Järjestäjät kiittävät kaikkia hyvän tekemiseen osallistuneita lämpimästi!

Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä sekä mukana järjestelyissä ollut Jarkko Litmanen luovuttivat lahjoitussekin ja kepparit Hope ry:lle.