Ajankohtaista

Hyväntekeväisyysravit Vermossa - hevoselämyksiä vähävaraisille perheille

ke 5. kesäkuuta 2019 09.00.00

Vermo Areenalla järjestetään keskiviikkoraveissa 12.6.2019 hyväntekeväisyystapahtuma yhdessä Hope ry:n ja Suomen Hippoksen kanssa. Hyväntekeväisyysraveissa kerätään tuottoja vähävaraisten perheiden lapsille, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet nauttia elämyksistä hevosten parissa.

Idean liikkeelle laittaja Jarkko Litmanen toivoo, että tapahtuman tuotoilla saadaan runsaasti lapsia tutustumaan hevosten ja ponien maailmaan mm. kesäleireillä.

”Tehdään pienten ihmisten unelmista totta”, ravimedian monitoimimies Jarkko Litmanen tiivistää. ”Monella perheellä ei ole mahdollisuutta kustantaa lapsiaan poni-, ravi- tai ratsastustoimintaan. Haluamme tarjota mahdollisuuksia niille lapsille, jotka ovat hevosista kiinnostuneita.”

Jokainen voi olla hyväntekeväisyysraveissa mukana auttamassa. Jo pääsylipun ostamalla on mukana kerryttämässä lahjoituspottia. Vermoon voi myös tuoda mukanaan käytetyn keppihevosen, joille Hope ry hankkii uuden kodin. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä lahjoituksia tapahtumassa, jonka tuotot ohjataan kohdennetusti vähävaraisten lasten hevostoimintaan.

Hyväntekeväisyysraveissa järjestetään myös arpajaiset, joilla kerätään myös entistä isompaa lahjoitussummaa. Arpajaisissa on palkintoina mm. lippuja Powerparkin huvipuistoon ja eri ravitapahtumiin sekä useita tuotepalkintoja. Halukkaat voivat lahjoittaa myös palkintoja.

”Muutama hevosenomistaja on jo ilmoittanut, että antaa tänä ravipäivänä osan palkintorahoista hyväntekeväisyyteen. Totopelaajista muutamat ovat jo luvanneet osan voitoista tähän tarkoitukseen. Kaikki voivat auttaa siinä määrin kuin pystyvät. Pienistä puroista muodostuu iso joki”, Litmanen kannustaa.

Hyväntekeväisyysravit alkavat Vermo Areenalla keskiviikkona 12.6. klo 17.40 ponilähdöllä.


Poniraviurheilu on tärkeä osa raviurheilun nuorisotoimintaa. Lajiin voi tutustua mm. Vermon Ravikoululla. Kuva: Anu Leppänen