Ajankohtaista

Hyvät olosuhteet illan kilpailuille - 3vihjaajat yksimielisiä ykköstipseistä

ke 11. elokuuta 2021 08.31.00

Sääennuste lupaa keskiviikkoillaksi poutasäätä +20 C. Vermo Areenan Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygienia-, turvaväli- ja maskisuosituksia noudattaen. Street Bar Voltti, laaja ulkoterassialue ja Tallitupa palvelevat. Saavuthan paikalle vain terveenä!

Pelivihjepuolella Jarno Kallionpää, Vesa Mäkinen ja Aripekka Pakkanen ovat laatineet keskiviikon 3vihjeet. Orvar Iver, Salty Dog, Amazing Warrior ja Staro Miami nauttivat suurta luottamusta vihjaajien riveissä ja ovat kaikkien ykköstipsit.

Jarno Kallionpään Orvar Iver on menestynyt hienosti, ja erityisesti tämä vuosi on ollut todella upea. Kallionpää luottaa omaansa, ja Orvar Iver on hänen rivinsä varma.

Vesa Mäkinen on ollut pelialalla ja raviurheilussa pitkään mukana, myös kasvattajana ja omistajana. Keskiviikon kierroksella kakkoskohteessa starttaava Burnhill’s Luck on syntynyt Mäkisen ja Sairasen tallilla Pornaisissa.

Aripekka Pakkanen on yksi kierroksen avainvalmentajista. Neloskohteen Queen Of Pirates ja Treasure Of Pirate ovat loistopaikoilta mahdollisia menestyjiä. Päätöskohteen Staro Miami on yksi kierroksen eniten pelatuista. Huippuhevonen tähtää Vermon jälkeen tammojen EM-kisaan Solvallaan.

Keskiviikon Toto65-pelissä on takuupotti. Yhdelle ainoalle täysosumalla on luvassa 150 000 euroa.