Ajankohtaista

Isokengässä Finlandia-tason hevosia - jackpot höystää iltaa

ke 2. kesäkuuta 2021 11.12.00

Kesäkuun ensimmäiset keskiviikkoravit ovat vielä ilman yleisöä ajettavat, mutta tilanne on onneksi muuttumassa seuraavalle viikolle. Etäyleisöille tarjoillaan laadukasta raviurheilua myös tänään ja pelillinen mielenkiinto on myös huipussaan, kun Toto65-kierroksella on tarjolla 65 000 euron jackpot.

Illan nimilähtö on lämminveristen Isokenkä, joka ajetaan kahdeksantena lähtönä 1620 metrin pikamatkalla. Viimeksi Finlandia-Ajossa laukannut Le Gros Bill on ykkösradalta selvä ennakkosuosikki. Vastaan asettuvat mm. viime syksyn Finlandia-Ajostakin tutut Cameron Evo ja Hotshot Luca sekä kovat tammat Dream Girl ja Staro Miami.

Toto65-kierroksen aloittavassa TherMidas VET Tammatähdessä ennakkosuosikit tulevat Christa Packalenin tallista, kun 5-vuotiaiden Euroopan mestari Stonecapes Queila jahtaa kahdenkymmenen metrin takamatkalta tallikaveri Pica-Pica Oakia ja kumppaneita. Christa on myös yksi viikon 3vihjaajista. Rivinsä ovat laatineet myös Emma Väreen tallilla työskentelevä Saara Jaakonsaari sekä Mika Harjuoja, jonka kasvattama ja osaomistama It's Raining Men on lähtönsä avainhevosia.

3vihjaa:

Linkkejä:

Ennakkojuttu Le Gros Billistä

Veikkauksen videovihjeet

IS Ravien vihjeet