Ajankohtaista

Isokenkä aloittaa keskiviikon Toto65-kierroksen

ma 3. tammikuuta 2022 15.26.00

Lämminveristen Isokenkä, Karanor Teräsmiesliiga ja Valtra Sisusarja ovat vuoden 2022 ensimmäisen keskiviikon nimikilpailut.

Hannu Korven Grainfield Aiden oli vahvin kauden 2021 päätöslähdössä Neljä Kilometriä -kisassa. Se murskasi vastustajansa ja oli maalissa ykkösenä ajalla 17,1/4200m. Isokengässä matka on vain puolet tuosta, ja Granfield Aiden lähtee metsästämään suosikkina 4 000 euron ykköstä. Vastustajista Ganyboy ja Hazelhen Hermes tulevat Lahden alueelta ja muut Justice Ås, Volicity De Vie, Noble Amok ja Van Kronos Vermon valmentajilta.

Karanor Teräsmiesliiga on ennakkoon tasainen. Vahvat Mister Lane ja Typhoon Face lähtevät 40 metrin takamatkalta. Dark Defender tunnetaan voimistaan, se starttaa 20 metrin paalulta.

Valtra Sisusarjassa juostava matka on myös 3120 metriä. Viime keskiviikkona kakkosen napannut Aarian Esteri yrittää paalulta karkuun. Viking Gel on hakenut voittovirettä montélähdöistä ja ottanut satula selässä kaksi ykköstä. Ajatustenlukija oli marraskuun Sisusarjassa kakkosena.

Toto65-kierros päättyy hienotasoiseen lämminveristen ryhmään. Way To Go on ladannut voittoja viime kuukausina kovalla tahdilla Kristian Lellalle. Vastus on jälleen tiukka. Tasokkaasta joukosta ainakin Mark More, Vikens Energy, Joseph Boko, Lightningsky ja Frankenstein Am ovat kovia haastajia.

Raveihin on vapaa sisäänpääsy. Koronarajoituksista johtuen yleisöä saa olla ainoastaan ulkokatsomossa. Tallialue on rajattu vain kilpailijoille, toimihenkilöille ja kilpailevien hevosten omistajille. Yleisöalueen totopeli- ja ruokapisteet on suljettu, pääovien / alakerran WC-tilat ovat yleisön käytössä. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Talven Ihmemaan aikana ravitapahtumaan ei voi tuoda koiria.

Ravien käsiohjelma tästä linkistä >>

Uusiiko Grainfield Aiden viimeviikkoisen Neljän Kilometrin voiton nyt puolta lyhyemmällä matkalla Isokengässä? Kuva: Pekka Salonen.