Ajankohtaista

Isokenkä ja kylmäveristen Tammatähti keskiviikkona

ma 26. syyskuuta 2022 13.03.00

Avoimen luokan hevosia kilpailee Vermo Areenalla keskiviikkona. Kylmäveristen Tammatähdessä nähdään kaksinkertainen ravikuningatar Suven Sametti.

Lämminveristen Isokengällä aloitetaan Toto65-kierros. Osallistujia on vain viisi, mutta lähtö on tasokas. Suur-Hollolan ja St Michelin sankari Run For Royalty yrittää paluuta voittajakehään sitten Mikkelin. Markku Niemisen kaksikko Skyfall Shine ja Raskolnikov Frido, Veijo Heiskasen kovakuntoinen Kurri Jari Boko ja Hannu Korven väkevä Grainfield Aiden ovat kovia haastajia.

Tapio Perttusen Suven Sametti on Forssan jälkeen jatkanut hurjassa vireessä. Tamman tulostaulua koristaa neljä peräkkäistä voittoa. Tammatähti ajetaan tasoitusajoa. Suven Sametti starttaa 40 metrin takamatkalta. Ciiran Tähti, Taksvenla ja Hetviina ovat Suven Sametin kanssa samalla paalulla. Tarling ja Kastehelmeni ovat paalukarsinan tammoista ne, jotka hanakimmin yrittävät karkuun.

Derby-sarja ajetaan ennen Toto65-peliä. Voittaja saa 4000 euroa. Janne Korven Where Is My Mind voitti viime keskiviikkona ja on ykkösradalta lähellä täysosumaa jälleen. MAS Flash voitti Kouvolassa, ja kunto on nousussa.

Keskiviikkoravien käsiohjelman näköispainokseen pääsee tutustumaan tästä linkistä >>

Suven Sametti hakee viidettä perättäistä voittoaan keskiviikon Tammatähdessä (kuva: Pekka Salonen).