Ajankohtaista

Jaettava sarja poiki kuusi lähtöä keskiviikoksi

pe 15. lokakuuta 2021 11.24.00

Jaettava sarja on valmentajien suosiossa. Hevosia ilmoitettiin niin runsaasti, että ensi keskiviikkona ajetaan kuusi 12 hevosen lähtöä. 5-vuotiaiden suomenhevosten ja 2-vuotiaiden lämminveristen lähdöt ovat muut keskiviikon erikoissarjat. Toto65-pelin kohteista viisi on jaettavan sarjan lähtöjä. Derbyfinaalissa pinkonut Yolo Savoy on avauskohteessa ykkösradalla. Flexible Journey pääsi voiton makuun viimeksi Jokimaalla ja on tiukka haastaja.

Kakkoskohde on hienotasoinen tammalähtö. Voittoja ja hienoja sijoituksia näkee monen hevosen tulostaulussa. Kolmoskohde on jaettava sarja -lähtö, jossa hevosten voittosummat ovat 30 000 euron molemmin puolin. Federal Hill on sisäradalta yksi suosikeista.

Neloskohteessa juoksevat jaettavan sarjan hevoset, jotka ovat tienanneet reilun kymppitonnin. Pretty Vison ja En Candy Till ovat hyvillä lähtöradoilla. 5-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun sankaritar, kotiradan Adanna starttaa kuutoskohteessa. Voitokkaat Com Tuff, No Limit Royalty, Piteraq ja Mask Off ovat vastassa.

Toto65-pelin päätöskohteessa nähdään isovoittosummaisimmat jaettavan sarjan hevoset. Loser On Loser, Look Complete, Joseph Boko, BWT Caesar, Captain Morgan ja kumppanit ovat viivalla.

Kaksivuotiaat lämminveriset kirmaavat jo ravien kakkoslähdössä. Huutokaupassa myytyjen lähdössä Solvallassa kakkoseksi sijoittunut ja lähes 10 000 euroa tienannut Jackandjones Sisu on suosikki. 5-vuotiaat suomenhevoset kisaavat myös ennen 65-kohteita. Viimeksi SE-vauhtia kiitänyt Suvelan Rinssi on ykkösradalta kova menijä.

Ravit alkavat B-ponien ryhmäajolla klo 17.40, joten nähtävää on kaikille. Pääsyliput saa edullisemmin ennakkoon Vermon Shopista tai Appista sekä osoitteesta vermo.fi/liput.

Mikä ihmeen jaettava sarja?

  • Sarjamääritys on ryhmäajo lämminverisille 2120 m vähint. 10 000 €, enint. 100 000 € juosseet
  • Mukaan päässeet hevoset on jaettu kuuteen lähtöön voittosummien perusteella
  • Hevoset on jaettu kuuteen kahdentoista hevosen lähtöön siten, että 12 pienimmän voittosumman hevosta juoksevat keskenään, sitten 12 sarjan seuraavassa lähdössä jne.
  • Jokaisessa lähdössä hevoset starttaavat voittosummien mukaisessa järjestyksessä lähtöradoilta 1,2,3,4,5,6,9,10,7,11,8,12.

Derby-finalisti Yolo Savoy starttaa keskiviikkoravien neljännessä lähdössä ykkösradalta Olli Koivusen ohjastamana.