Ajankohtaista

Jaettava sarja, Sisusarja ja Tuplaa voittosumma Vermon keskiviikon tarjonnassa

to 5. tammikuuta 2023 12.04.00

Vuoden toisen keskiviikon Toto65-peli käynnistyy Jaettavan sarjan lähdöllä. Suurkimppa Team Vermon Bolt Kronos on yksi voitontavoittelijoista.

Nina Pettersson-Perklénin valmentama ja Ari Moilasen ajama Bolt Kronos starttaa kuutosradalta. Lähtö on tasokas. Leemark’s Ghost, Hades, Rahajamatch ja Fazimo tulevat kisaan voittoja tulostauluissa.

Kakkoskohde on Sisusarja. Juha Tammen Rallin Muisto ja Mika Mäkelän Elan ovat vahvoja menijöitä ja jaksavat kolmen kilometrin matkan.

Kolmoskohde on toinen Jaettavan sarjan lähtö. Ilona Mäkisen hyväkuntoisesta tallista tulee Eventful Swamp, joka viimeksi joulukuun alussa otti kakkossijan Vermosta. Haastajajoukkue on tasainen.

Neloskohde on Tuplaa voittosumma -lähtöä, jossa paras palkitaan 4000 eurolla. Mukana on monta viime viikkojen menestyjää, She’s A Jedi, Parttime Stripper, MAS Filbert, Divina Striker ja Zara Halm etunenässä.

Enintään 115 000 euroa tienanneet lämminveriset kisaavat vitoskohteessa. Time Match, Way To Go, The Dude ja kakkossijalla Suomessa uransa aloittanut Global Beware ovat suosikkeja.

Timo Nurmoksen omistama ja Tapio Perttusen valmentama Stop The Press on Toto65-pelin päätöskohteen seuratuin hevonen. 5-vuotiaaksi varttunut ruuna on kilpaillut neljä kerta ja voittanut jokaisen lähdön. Kovakuntoiset Callela Ladybird ja Make It Up ovat tiukat haastajat.

Kolmas Jaettavan sarjan lähtö juostaan ravi-illan päättävässä kymppilähdössä. Kotiradan Amperage Hanover lähtee jahtaamaan 2500 euron ykköstä.

Ravien käsiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.

Team Vermo juhli viimeksi joulukuun lumipyryssä - miten käy ensi keskiviikkona? Kuva: Pekka Salonen.