Ajankohtaista

Jatkaako Stop The Press voittosarjaansa jackpot-kierroksella?

to 20. lokakuuta 2022 14.30.00

Timo Nurmoksen omistama ja Tapio Perttusen valmentama Stop The Press on kilpaillut neljä kertaa ja voittanut jokaisen startin. 4-vuotias The Bosses Lindyn poika jahtaa viidettä voittoa keskiviikon Toto65-pelissä kolmoskohteessa.

Perttusen ajama Stop The Press sai mainion lähtöpaikan. Se starttaa matkaan kolmosradalta. Viime kilpailussa ruuna viiletti keulapaikalla hurjaa vauhtia ja voitti ylivoimaisesti. Anssi Nurmisen Momimhome ja Peter Tie lienevät kovimmat vastustajat keskiviikkona.

Jackpot-rahan ryydittämä Toto65-kierros käynnistyy lämminveristen 2620 metrin ryhmällä. Tapio Perttusen ajama ja Markus Kiisken valmentama Tapiro Jet saapuu Vieremältä Vermoon, ja sen kunto on rautaa. Kotiradan Bag’s Simoni on kova haastaja.

Kakkoskohde on Jaettavan sarjan lähtö. Mika Mäkelän valmentama Viisori on loistopaikalla. Jokimaalla se voitti 75-lähdön. Säfööri on kunnossa ja yksi voitontavoittelijoista.

Rannan Pomo ja Villieläin kohtaavat neloskohteessa, joka on myös Jaettavaa sarjaa. Mika Mäkelän Rannan Pomo on kukistanut Kaisa Toivosen Villieläimen kahdesti. Nyt lähtörata on Villieläimen puolella. Se pääsee matkaan kakkospaikalta, Rannan Pomo radalta seitsemän.

Karanor Teräsmiesliiga on Toto65-pelin vitoskohde. Bridge Commander oli hyvä kakkonen viimeksi Fazimon voittamassa Kivikylä Voimaliigassa. Juho Ihamuotilan valmennettava on tosi istuvassa sarjassa ja lähellä voittoa.

Toto65-kierroksen päätöskohde on hyvätasoinen lämminveristen ryhmä. Truedream A.M., Girls With Gurls, EL Indeed, Leemarks’s Ghost, Shining Armor, Rahajamatch ja kumppanit, lähtö on täynnä hienokuntoisia menijöitä.

Ennen 65-kierrosta ajetaan kylmäveritammojen mailin volttilähtö. Kastehelmeni ja Sanahelinä pyrkivät paalulta karkuun. 20 metrin takamatkalla on kova kolmikko B. Riitu, Ciiran Tähti ja Kleppe Spödå. SE-tulos on 22,6, jonka Velin Vinke on juossut vuonna 2008. Jos keli suosii, uusi SE-aika on mahdollinen.