Ajankohtaista

Jokimaan 25.3. torstairavit siirretään ajettavaksi Vermoon

ke 24. maaliskuuta 2021 15.25.00

Jokimaalle 25. maaliskuuta kaavaillut ravit siirretään ajettavaksi Vermo Areenalle. Syynä siirrolle on kaviouran voimakas sulaminen.

Vaihtelevat sääolosuhteet ja viime päivien kohonnut lämpötila ovat sulattaneet Jokimaan rataa epätasaisesti niin, että 25.3. kaavaillut torstairavit on päätetty siirtää ajettavaksi Vermon raviradalle.

”Kaviouran tilanne on sellainen, että emme pysty takaamaan torstaiksi tasapuolisia kilpailuolosuhteita. Kohonnut lämpötila on sulattanut radan pintaa siinä määrin, että rata ei ole kilpailukunnossa. Päätöksellä pyritään turvaamaan kilpailijoiden turvallisuus ja hyvinvointi. Kiitoksia Vermolle, joka tarjoutui auttamaan meitä vaikeassa tilanteessa”, Jokimaan kilpailusihteeri Petri Virtanen kommentoi.

Vermo järjestää ravit myös tänään keskiviikkona, ja kilpailut juostaan kesäisissä olosuhteissa. Pääkaupunkiseudun sääennusteet lupaavat plussakelejä myös torstaille.

Ravit Vermossa alkavat torstaina klo 18. Ravipäivä näkyy Heppa-järjestelmässä Lahden raveina. Juostavat matkat on muutettu Vermon normaalimatkoiksi eli 2120 m jne. Poisjäännit ilmoitetaan Heppa-järjestelmän kautta tai Jokimaalle p. 040-5864 804. Osallistumismaksut suositellaan maksettavaksi osoitteessa https://osallistumismaksu.fi, katoslistat laaditaan Vermossa ja mahdollisia vierastallipaikkoja voi tiedustella jarkko.korhonen@vermo.fi tai p. 045-7881 6203.