Ajankohtaista

Juliette Lax vakuuttava Tammatähdessä, Bismarck Comery teki hiihtäjät iloisiksi, Jackpot kasvoi

ke 13. helmikuuta 2019 20.59.00

Suomenhevosten hienotasoinen Tammatähti oli Juliette Laxin näytös. Antti Teivainen kaasutti Jussi Suomisen valmennettavan takamatkalta kärkeen jo lähtösuoran päässä. Juliette Lax viipotti kärjestä ylivoimaiseen voittoon ajalla 25,7/2100 metriä. Huimariina teki kierroksen kirin ja punnersi hyvin kakkoseksi.

Antti Teivainen ei tyytynyt yhteen Toto64-voittoon. Hän ajoi T64-täysosumat myös I’m Just A Sundilla ja Shamelessillä. Tomi Haapio ohjasti Riikka Helasrannan Crossoverin Nousijadivisioonan parhaaksi. Mika Forssin ajama Ian Boko sai kreivin aikaan kiritilat Kyvyt Esiin -divisioonassa ja pinnisti ykköseksi ohi San Jose Sharkin.

Kauden ensimmäinen 3-vuotislähtö Hippos-sarja sujui Lush Lifen tahdissa. Erkki-Pekka Mäkisen huutokauppalöytö hallitsi tapahtumia ja paineli voittotuloksen 19,0/2100 metriä.

Johtopaikka oli valttia myös Wahlstén Tie Tähtiin -lähdössä. Riku M Lindgren ajoi Express Juniorin keulaan. Jukka-Pekka Kauhasen valmennettava piti Wild Luck Loven takanaan ja otti ykkösen ajalla 16,8a/2100 metriä.

Päätöslähdössä Iivo Niskasen johtama Hiihtoliito-omistajaporukka sai iloita Bismarck Comeryn komeasta juoksusta. Olli Koivunen ajoi ruunan ensin johtohevosen rinnalle ja sitten keulaan viimeisellä takasuoralla. Bismarck Comery oli murskaava, ja hiihtoporukalla on todella lupaava juoksija.

Toto64-pelissä 6 oikein tulokset palkittiin 68,40 eurolla. 5 ja 4 oikein osuudet, 72 186 euroa, menivät Jackpotiin. Maaliskuun ensimmäisestä keskiviikosta on tulossa todella Kuuma Keskiviikko. Jackpotsumma on jo nyt yli 133 000 euroa.