Ajankohtaista

Kaksinkertainen Elitloppet-finalisti Milliondollarrhyme saapuu TherMidas VET Finlandia-Ajoon

ma 26. huhtikuuta 2021 19.00.00

Sunnuntaina 9.5. ajettavan TherMidas VET Finlandia-Ajon kuudes vahvistettu osallistuja on Milliondollarrhyme Ruotsista. Fredrik B. Larssonin valmennettava on edennyt kahtena edellisvuonna Ruotsin suurimman ravikilpailun Elitloppetin finaaliin ollen molemmilla kerroilla neljäs.
 

Viime vuoden lopulla Ranskassakin kilpaillut Milliondollarrhyme on aloittanut tämän kauden Ruotsissa vahvasti. Ensin se kiri supertähti Ecurie D.:n jälkeen kakkoseksi ja viime keskiviikkona Solvallassa se hallitsi The Onions -lähtöä kärkipaikalta helposti.

 

”Milliondollarrhyme menee nyt joka startista eteenpäin ja tuntuu olevan huippukunnossa”, valmentaja Fredrik B. Larsson sanoo. ”Se oli hyvä jo kauden avauksessa ja voitti viimeksi hyvällä tyylillä. Olen ajanut useilla suomalaisilla raviradoilla ja voittanut Reven d’Amourin kanssa St Michelin, mutta tämä on ensimmäinen kertani Vermossa. Tuntuu tosi hienolta tulla Finlandia-Ajoon Milliondollarrhymen kanssa ja uskon, että se tekee erittäin hyvän juoksun.”
 

Milliondollarrhyme on kilpaillut urallaan 50 kertaa, voittanut 13 lähtöä ja tienannut reilut 4,8 miljoonaa kruunua. Sen ennätys on 09,2.

 

TherMidas VET Finlandia-Ajoon kutsutut hevoset:

Le Gros Bill – Suomi
Dear Friend – Ruotsi
Ubertino Grif – Suomi
Hickothepooh – Norja
Grainfield Aiden – Suomi
Milliondollarrhyme – Ruotsi


Helsinki-Ajon voittaja keskiviikkona 28.4. saa kutsun Finlandia-Ajoon.