Ajankohtaista

Kansainväliset ravurit ja Teflon Brothers tähdittävät Finlandia-Ajoa 2022 – lipunmyynti avattu!

pe 10. joulukuuta 2021 09.00.00

Finlandia-Ajo 2022 on kaksipäiväinen vapun ravikarnevaali, jonka lipunmyynti on nyt avattu. Lauantaina 30.4. ja sunnuntaina 1.5. nautitaan kansainvälisestä huippuraviurheilusta ja vauhdikkaasta vapputunnelmasta Vermo Areenalla. Tapahtumat kaviouralla alkavat molempina päivinä klo 14.

Lauantaina vappubileet jatkuvat ravien jälkeen klo 19.15, kun estradille nousee hittiyhtye Teflon Brothers. Keikan jälkeen vappuaaton humu jatkuu Vermo Areenan tiloissa kattavien ravintolapalveluiden äärellä pitkälle iltaan saakka.

Vapunpäivänä sunnuntaina kaviouralla nähdään kansainvälisiä huippumittelöitä. Kohokohtana on luonnollisesti koko viikonlopun huipennus Finlandia-Ajo, jossa voittajalle on luvassa 110 000 euron ykköspalkinto ja kutsu Tukholmassa Solvallan raviradalla juostavaan suurkilpailuun Elitloppetiin.

Early Horse -tarjouksena Finlandia-viikonlopun liput ovat nyt myynnissä erityishintaan vuoden loppuun saakka. Aluelippuihin kuuluu sisäänpääsy ravitapahtumaan sekä lauantaina Teflon Brothersin keikalle. Ravintola Ravillassa on molempina päivinä tarjolla runsas vappubrunssi, jonka hintaan sisältyvät aluelippu, pöytäpaikka, buffet-ruokailu, käsiohjelma ja palvelumaksu.

”Finlandia-Ajo ja ravit ylipäätään ovat parasta paikan päällä nautittuna”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä korostaa. ”Rakennamme tapahtuman, jossa riittää koettavaa monelle kohderyhmälle opiskelijoista ohikulkijoihin ja entusiasteista ensikertalaisiin.”

Lue lisää Finlandia-sivuilta!