Ajankohtaista

Karanor Teräsmiesliiga käynnistää tuplaraviviikon

ma 7. maaliskuuta 2022 09.11.00

Vermossa ajetaan kahdet ravit maaliskuun toisella viikolla. Keskiviikkona aloitetaan, Karanor Teräsmiesliiga on illan nimilähtö. Tammojen Espoon Palkinto, kylmäveristen Montén Talvimeeting -finaali ja Kohti Kuninkuusraveja -lähtö vauhdittavat lauantain kisoja.

Monta viime viikkojen menestyjää jahtaa voittoa Karanor Teräsmiesliigassa, jossa juostava matka on kolme kilometriä. Ville Tonttilan ohjastama Heros du Monde on paalukarsinan hevosten menestynein, se on voittanut tällä kaudella jo kolme kertaa. BWT Dictator on Hannu Korven valmennuksessa löytänyt menovaihteen. Bridge Commander on tauon ja Ruotsin starttien jälkeen aloittanut kahdella kolmossijalla.

Takamatkalla on kovia haastajia. Rahajamatch on totuttu näkemään aina kahden parhaan joukossa. Gutsy Cobbler on hurjassa vedossa. Brolle F on Suomessa napannut voiton ja kolmossijan.

Toto65-kierros päättyy vauhdikkaaseen malin ryhmään. My Match on erittäin varma kilpailija ja aina kärkitaistelussa. Nyt on vuorossa uran ensimmäinen maili. Sergio Leone tiedetään nopeaksi. Viimeksi se veti Lahden mailin kisaa maaliin saakka. Lemieux Boko ravasi uransa avausvoiton pari viikkoa sitten. Adrasthee on kunnossa ja voitti Teivossa. Pround Ms Cantab viiletti viime vuoden syyskuussa mailin tulokseen 12,7a.

Heros Du Monde voitti viimeksi Tuplaa voittosumma -lähdön, nyt ori tavoittelee voittoa kierrosta pidemmällä matkalla Karanor Teräsmiesliigassa (kuva: Pekka Salonen).