Ajankohtaista

Karanor Teräsmiesliiga, Sisusarja ja sadantonnin ryhmä huipentavat Toto65-kierroksen

ma 20. helmikuuta 2023 11.50.00

Helmikuun neljäs keskiviikko tarjoaa kaksi kolmen kilometrin kilpailua ja lämminveristen enintään 100 000 euroa voittaneiden hyvätasoisen ryhmän.

Karanor Teräsmiesliiga ajetaan Toto65-pelin neloskohteena, ja siihen pelataan myös troikka. Kauden 2023 hienosti aloittanut Make It Up pääsee paalulta matkaan. Se voitti TalviCupin karsinnan ja oli finaalissa viides. Ainakin Brolle F ja Fantom Factor ovat 20 metrin takamatkalta kovia. 40 metrin pakilta starttaa tiukka viisikko Kyle Webin ja Royalskyn johdolla.

Kylmäveristen Sisusarja juostaan lähtönä kahdeksan. Villieläin ja Rannan Pomo ottivat viimeksi tiukasti yhteen. Villieläin piti Rannan Pomon takanaan. Nyt on vuorossa uusintamatsi. Kaisa Toivosen valmentama Villieläin pääsee jälleen 20 metriä edempää kuin Mika Mäkelän tallin Rannan Pomo.

Toto65-kierroksen päätöskohde on tasokas lämminveristen ryhmä. Markku Niemisen tallin Joseph Boko palaa parin kuukauden tauolta ja starttaa ykkösradalta. Nina Pettersson-Perklénin valmentama Furies Rain ostettiin Suomeen joulukuun alussa. Kruunumiljonääri aloittaa keskiviikkona.

Hurjakuntoinen Deep Blue Font sai takarivin lähtöpaikan, mutta on sieltäkin lähdön suosikki. The Dude on kahminut voittoja vuodenvaihteen molemmin puolin. MAS Four You, Vixpress Li, No Limit Royalty, Staro Moschino, Juiceman ja Mainio ovat myös vireessä ja mahdollisia menestyjiä.

Ravien käsiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.

Make It Up voitti helmikuun alussa TalviCupin karsinnan ja on nyt Karanor Teräsmiesliigan suosikki (kuva: Pekka Salonen).