Ajankohtaista

Kavioliigalauantai 12.3. - katso ravintolamenu & pääsyliput

ke 2. maaliskuuta 2022 16.19.00

Tasokkaiden lauantairavien ohjelmassa mm. lämminveritammojen Espoon Palkinto. Ravit käynnistyy ponilähdöllä klo 12.30 ja hevoslähdöt starttaavat klo 13. Tutustu ravien sisäänpääsyhintoihin, ravintolapakettiin ja varaa paikkasi.

Vuonna 2022 pääsylippujen hinnoittelussa kannustetaan ennakko-ostamiseen ja mobiilisovelluksen käyttöön. Kausikortilla pääsee sisään kaikkiin raveihin (myös Finlandia-Ajoon ja Derbyyn), loppuvuoden kausikortti on myynnissä hintaan 125 € Vermo Shopissa tai suoraan tästä linkistä >>. Kausikortilla yhden ravipäivän hinnaksi tulee edullisimmillaan 2,5 euroa. Kortit postitetaan verkkokaupasta ostaneille.

Lauantairavit 2022 (pl. Finlandia-Ajo ja Derby)

 

Mobiilisovellus

Vermo Shop / ovelta

Pääsylippu aikuinen

10 €

12 / 15 €

Pääsylippu alennusryhmät - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.

5 € 

6 / 8 €

Käsiohjelma

2,50 €

- / 3 €

Autokatsomolippu

5 €/auto

5 €/auto

Urheilukortilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla.

Vapaa sisäänpääsy Vermon kausikortilla (1 hlö/kortti), Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet.

Näköalaravintola Ravillan pakettiin 45 € sisältyy buffetmenu, pöytäpaikka, ravien sisäänpääsy, käsiohjelma ja palvelumaksu. HUOM. Kerrothan varauksen Lisätiedot-kohdassa mahdollisen pöytäpaikkatoiveesi sekä samaan pöytään sijoitettavien nimet, jos heidän varauksensa on tehty eri maksutapahtumalla. Kulku Ravillaan katsomorakennuksen takaa D-porras 3. krs.