Ajankohtaista

Kerroinnäyttö korvaa entisen indikaattoritaulun ja tuo tulosseurannan nykyaikaan Vermossa

ti 30. elokuuta 2022 15.00.00

Indikaattoritaulut palvelivat asiakkaita edelliseltä vuosituhannelta vuoteen 2021 asti. Laitteistot tulivat elinkaarensa päähän ja informaatiosyöttö indikaattoritauluihin loppui.

Asiakkailta tuli runsaasti toiveita kerroininformaation suhteen. Vermo Areena vastaa nyt tuohon toiveeseen.

”Aloitimme prosessin yli puoli vuotta sitten. Kysyimme muun muassa asiakkailta, peliasiantuntijoilta ja muilta lajiaktiiveilta, mitä he haluaisivat kerroinnäytöllä näytettävän. Sen perusteella palvelu rakennettiin”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä toteaa.

Uusi kerroinnäyttö otetaan ensimmäisen kerran käyttöön Vermon keskiviikon ilmaisraveissa 31.8., jonka jälkeen käyttöä jatketaan Suuren Suomalaisen Derbyn viikonloppuna perjantaita sekä lauantaina 2.-3.9. ja siitä eteenpäin keskiviikko- ja lauantairaveissa. Kertoimet ohjelmoidaan näkymään lähtöjen väleissä ravitapahtuman aikana.

”Käytännön toteuttaminen vaatii etenkin alkuvaiheessa myös paljon käsityötä ja sovittamista muuhun tarjontaan, jota haluamme ruuduilla näyttää”, Vermon tekniikasta vastaava Timo Koljonen kertoo.

Kerroinnäyttö tulee näkymään radan varressa olevalla 60 neliömetrin jättiscreenillä, mutta sama näyttö pyörii lisäksi myös sisätiloissa eri TV-vastaanottimissa.

”Uskomme vahvasti, että kerroinnäytöstä on hyötyä paikan päälle tulevalle yleisölle. Peli kuuluu oleellisena osana ravitapahtumaan ja kehitetyllä palvelulla on toivottavasti lisäarvoa asiakkaalle. Myös ohjastajat ovat toivoneet näkevänsä kertoimet, jotta he voivat helpommin arvioida ajokkinsa menestymismahdollisuuksia”, Vermon tuore kilpailupäällikkö Jari Haanniemi valaisee.

Kerroinnäyttö on nähtävissä ainoastaan Vermossa paikan päällä. Kaikkia asiakkaita kannustetaan antamaan palautetta palvelusta ja tekemään kehitysehdotuksia Vermon henkilökunnalle.

”Tämä palvelu on rakennettu Vermon asiakkaille ja asiakkaita varten. Alun jälkeen keräämme kaikki palautteet yhteen ja kehitämme palvelua niiden mukaisesti”, Heikki Häyhä vakuuttaa.

Hanketta on kehitetty yhteystyössä Veikkauksen kanssa. Vermon aktiivinen ote saa myös peliyhtiön kiitokset.

"Vermo on tehnyt erinomaista työtä kerroinnäyttöpalvelun uudistamisessa", Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna iloitsee. "Uuden kerroinnäytön desing on raikas. Luettavuus ja ymmärrettävyys ovat valovuoden selkeämpiä kuin vanhassa indikaattoritaulussa. Veikkauksen totopelien kertoimet on nyt helppo lukea Vermon uudesta kerroinnäytöstä." 

Vermon upouusi kerroinnäyttö palvelee pelaajia entistä paremmin. Jatkossa jättiscreeni sijoitetaan radan sisäpuolelle.

Lisätietoa:

Heikki Häyhä, toimitusjohtaja
+358 44 301 8363 
Jari Haanniemi, kilpailupäällikkö
+358 50 337 5952
Timo Koljonen, tekniikan vastaava

+358 40 585 3207