Ajankohtaista

Keskiviikko huipentuu Kivikylä Voimaliigaan

ma 6. syyskuuta 2021 12.31.00

Upea Derby-viikonloppu on takana, mutta huippuraviurheilulla jatketaan myös tulevana keskiviikkona. Illan suurimmat palkinnot maksetaan Tuplaa voittosumma -lähdössä ja Kivikylä Voimaliigassa. Molemmissa lähdössä nähdään paljon viime viikkojen menestyjiä.

 

Tuplaa voittosumma -kisa juostaan Toto65-pelin neloskohteena ja ensimmäisenä troikkalähtönä. Kiikku’s Cashier, Ypäjä Oriente, Mini Pepper, Stargazing, Macce ja Whodouthinkuare ovat usein vierailleet voittajaesittelyissä. American Zakke pelattiin perjantain 3-vuotislähdössä suursuosikiksi, mutta laukka pilasi kisan. Tuplaa voittosumma -lähdön paras palkitaan 5 000 eurolla.

 

Kivikylä Voimaliigan stayermatkalle starttaa 16 valjakkoa. Lähtö päättää keskiviikon kisat ja on toinen troikkakohde. Iikka Nurmosen tallin Amazing Warrior lähtee jahtaamaan 4 000 euron ykköstä suosikkina. Vastus on totutun tiukka. Voimaliigan menestyjä Don Williams sekä Grainfield Aiden ja Mr Golden Quick ovat pisimmän takamatkan kovin trio. Marschall Match palaa parin kuukauden tauolta ja on yllätysvalmis. Paalukarsinassa on hyvin menestynyt viisikko, joiden kiinniottaminen ei ole helppo tehtävä.

 

Toto65-peli käynnistyy kello 19.10. Kaikkiaan keskiviikon ohjelmassa on yhdeksän lähtöä ja koelähtö klo 17.20.

 

Keskiviikon lähtölistat löytyvät mm. Mobiili-Hepasta.