Ajankohtaista

Keskiviikkoilta alkaa upealla montélähdöllä

pe 24. syyskuuta 2021 11.12.00

Syyskuun viimeinen keskiviikko kerää mainiot hevosvoimat Vermo Areenalle. Ilta alkaa hienotasoisella montélähdöllä. Tasoa on kuin montén SM-kisassa.

Social Network, Nobel Amok, Barack La Marc, Jugador ja Nitro Diablo ovat usein startanneet montén kovimmissa karkeloissa. Cameron Evo tekee mielenkiintoisen debyytin raviratsastukseen valmentajansa Janita Antti-Roikon ratsastamana. Valter L.P.C. on menestynyt erinomaisesti pohjoisemman Suomen radoilla.

Toto65-kierros alkaa laadukkaalla kuuden hevosen kohtaamisella 2620 metrin ryhmäajossa. Koko kuusikko omaa voittosaumat. Deangelo, Joseph Boko ja Amazing Warrior ovat usein nähty myös lauantairavien voittajaesittelyissä.

Salamakypärät-kilpailusarja palaa taas Vermoon, jossa ajetaan kolme seuraavaa osakilpailua. Patri Filatoff johtaa kilpailua. Voitokas Zumuman on Filatoffin hevonen keskiviikkona, ja menestystä odotellaan. Zumumanin vuotta vanhempi veli Zumu de la Vega starttaa ykkösradalta Mats Havulehdon ajamana. Vermon elokuun Salamakypäräkisan voittanut Burnout & Jere Hurme on myös vaarallinen valjakko.

Derby-sarjassa paras palkitaan 5 000 eurolla. Matkana on tietysti Derby-matka 2620 metriä, ja hevosten lähtöradat menevät voittosummien mukaan. En Candy Till, Fazimo, Xanthus Wapid, Fiorini ja Ashley Face lienevät suosikit.

Keskiviikkona ajetaan ponilähtö klo 17.40 ja 10 hevoslähtöä klo 18 alkaen. Toto65-kierros käynnistyy neljännestä lähdöstä kello 19.10.

Deangelo yrittää uusia tuoreen Vermon-voittonsa keskiviikkoillan kovimmassa lähdössä (kuva: Pekka Salonen).