Ajankohtaista

Keskiviikkona 17.3. kesärata & Kriterium-finalistien paluu

ti 16. maaliskuuta 2021 15.04.00

Kevättä on ilmassa Vermo Areenalla keskiviikkona. Ravit päästään ajamaan tämän hetken ennusteilla kesäradalla, jossa kaikki balanssit ovat mahdollisia. Tallialue hiekoitetaan kauttaaltaan. Lämpötila on nollan tienoilla.

Derbyn Talvisuosikissa nähdään useamman Kriterium-finalistin kauden aloitus. Lähtöauton taakse kerääntyy viisi osallistujaa, mutta laatu korvaa määrän. 7 000 euron ykköstä lähtee tavoittelemaan suosikkina An-Dorra. Reino Palomäen tamma teki huikean kauden ja sijoittui Kriteriumissa kakkoseksi. Timo Nurmoksen Sahara Jaeburn oli edellä, ja keräsi yli 200 000 euron tienestit. An-Dorran 3-vuotiskausi päättyi Uudenmaan Upeimman täysosumaan.

Pekka Korven Magical Princess otti Kriteriumissa pronssia. Loistokausi toi sille yli 100 000 euron ansiot. Antti Teivaisen ja Miia Salmisen Core Catcher oli Kriteriumissa kuudes. Ruuna keräsi palkintorahoja yli 50 000 euroa ja oli ikäluokkafinaalien vakio-osallistuja. Arcie’s Arsenal ja Full Picture kuuluivat myös 3-vuotisikäluokan kärkikastiin. Derbyn Talvisuosikissa nähdään ensimmäistä kertaa, miten voimasuhteet ovat kehittyneet, kun uusi kausi on edessä.

Kivikylä Voimaliiga aloittaa illan Toto65-pelin. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama William Birdland voitti helmikuun Voimaliigan. Santtu Raitalan ajama 10-vuotias ori on jälleen suosikki. Tutut kilpakumppanit Ubertino Grif, Sahara Sandstorm ja Hazelhen Hermes toimivat haastajina. Perusmatkalta pyrkivät karkuun Italiano Boko ja Q-Rex Oak.

An-Dorra aloittaa kautensa Derbyn Talvisuosikissa (kuva: Pekka Salonen).