Ajankohtaista

Keskiviikkona kaikki yleisötilat avoinna – kaksi yhden hinnalla sisään

to 10. helmikuuta 2022 17.07.00

Keskiviikon 16.2. raveissa avaamme ravintolarajoitusten kevennyttyä näköalaravintola Ravillan ja muut katsomon keskikerroksen yleisötilat. Myös totopelipisteet avataan keskiviikkona. Talven Ihmemaan ulkoaktiviteetit on keskiviikkona 16.2. suljettu lauhtuneen sään takia*. Sisäleikkipaikat ovat kuitenkin auki ravien aikana perheen pienimmille.

Ystävänpäivätarjouksena raveihin pääsee kaksi henkilöä yhden hinnalla keskiviikkona 16.2. Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat jatkossa edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääovilta. Sovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella.

Arvonta

Keskiviikkoraveihin 16.2. pääsylippuja ennakkoon (mobiilisovelluksesta tai Vermo Shopista) ostaneiden kesken arvotaan 3 kpl Vermon ravintolalahjakortteja à 20 euroa. Arvonta suoritetaan klo 18 mennessä lippuja ostaneiden kesken ja voittajien nimet kuulutetaan ravien toisen lähdön jälkeen. Lahjakortit voi noutaa ennen ravien kolmatta lähtöä etusuoran voittajapodiumilta tai myöhemmin illan aikana keskikerroksen infopisteeltä. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä Vermon ravintoloihin v. 2022 loppuun saakka.

Pääsyliput & kausikortti

Vuonna 2022 pääsylippujen hinnoittelussa kannustetaan ennakko-ostamiseen ja mobiilisovelluksen käyttöön. Kausikortilla pääsee sisään kaikkiin raveihin (myös Finlandia-Ajoon ja Derbyyn), loppuvuoden kausikortti on myynnissä hintaan 125 € Vermo Shopissa tai suoraan vermo.fi/kausi-lahjakortit >>. Kausikortilla yhden ravipäivän hinnaksi tulee edullisimmillaan 2,5 euroa. Kortit postitetaan verkkokaupasta ostaneille.

Keskiviikkoravit 2022

 

Mobiilisovellus

Vermo Shop / ovelta

Pääsylippu aikuinen

8 €

10 / 12 €

Pääsylippu alennusryhmät - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.

4 € 

5 / 6 €

Käsiohjelma

2,50 €

- / 3 €

Autokatsomolippu

5 €/auto

5 €/auto

Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla.

Vapaa sisäänpääsy Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla (1 hlö/kortti tai lippu), Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet

Ravintolapalvelut

Ravintola Ravillassa alkaa bliniviikot. Blinipaketin hinta on 21 euroa sisältäen kaksi tattaribliniä lisukkeineen. Myös à la carte -lista on saatavilla. Katso blinitarjous alla ja varaa pöytäsi ennakkoon Table Onlinen kautta tästä linkistä >>. Sisäänpääsy ravintola Ravillaan sisältyy pääsylippuihin ja em. vapaakortteihin, kulku ravintolaan katsomon keskikerroksesta. Keskikerroksessa palvelee Street Bar Voltti, josta saa pienempää suolaista ja makeaa ja jossa on myös A-oikeudet. Esimerkiksi Voltin maukkaat burgerit ovat suosittuja.

Yleisö- ja tallialueen välillä on jälleen vapaa kulku, tallialueella sijaitsevaan Tallitupaan kannattaa suunnata perinteisemmän kotiruoan pariin. Ravien aikana tallikahviossa on tarjolla myös grillituotteita sisältävä ravimenu. Tallitupa palvelee arkisin lounaskahvilana, viikoittain vaihtuvan ruokalistan voi katsoa tältä sivulta >>.

Laajoissa tiloissamme yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygieniasuosituksia ja turvavälejä noudattaen. Saavuthan tapahtumiimme vain terveenä.

* Uutista päivitetty 15.2. klo 15: Lauhtuneen sään takia Talven Ihmemaa on suljettu keskiviikkona 16.2.