Ajankohtaista

Keskiviikkona runsaasti nimilähtöjä – hienoa sporttia tarjolla

pe 9. syyskuuta 2022 07.38.00

Vermo palaa yhden välikeskiviikon jälkeen takaisin tositoimiin hienotasoisilla raveilla. Junnustartti-finaali, Kokoomusnaiset-Tammatähti, kaksi Allomeera-Salamakypärät -lähtöä ja Karanor Teräsmiesliiga ovat illan nimilähdöt.

Kaksivuotiaiden Junnustartti-finaali ajetaan juuri ennen 65-kohteita. Karsintojen kärkivarsat ovat paikalla metsästämässä 5000 euron ykköstä.

Lämminveristen Tammatähti aloittaa 65-kierroksen. Gal Gadot Racing ja Goodygoodytwoshoes iskivät yhteen Derbylauantaina. Nyt on vuorossa uusintaottelu. Tammojen eliittiin kuuluvat Club Nord Elit, Ice Wine ja Stonecapes Queila ovat tiukkoja haastajia.

Salamakypärät-sarjan lähtö on kakkoskohde. Tino Paldan ja Jere Hurme ovat sarjan johtokaksikko. Hurmeen Chase ja Paldanin Eventful Swamp kuuluvat lähdön suosikkeihin.

Toto65-pelin kolmoskohde on kylmäveristen volttilähtö. Säfööri ja Vonkari toimivat takaa-ajajina. Kovakuntoiset Sirpsakka, Borkeld ja Viesmanni ovat välikarsinan kovakuntoiset menijät. Voitokkaat Bramee ja Vennelmon Välkky pyrkivät paalulta karkuun.

Karanor Teräsmiesliiga on neloskohde. Black Revenge hakee voittoa kakkossijojen jälkeen. Kiikku’s Trooper, Captain Cloud, Gambino ja Light Up ovat kovia vastustajia.

Salamakypärien toinen lähtö on tasainen ja tasokas. Marlon Dee/Aada Salo, BWT Ellospank/Patri Filatoff, Vinci Power/Terno Grönstrand, Mr Big Money/Tuukka Varis, O.P.Roc/Jere Hurme ja Hades/Johanna Säteri ovat kilpailleet menestyksekkäästi viime starteissa.

Toto65-kierros päättyy enintään 200 000 euroa tienanneiden ryhmään. Vahvoja menestyjiä riittää. Way To Go, Sahara Sandstorm, Hierro Boko, Marschall Match ja Skyfall Shine ovat viivalla.