Ajankohtaista

Keskiviikkona viikon ensimmäiset ravit, Toto65-kierros jo kolmannesta lähdöstä

la 23. huhtikuuta 2022 11.53.00

Vappuviikolla Vermo Areenalla ajetaan kolmet ravit. Keskiviikkona aloitetaan, lauantaina on vuorossa Toto75 ja Arvid Åvallin TammaDerbyn finaali. Sitten sunnuntaina räjähtää, kun vuorossa on Finlandia-Ajo, muut upeat suurkilpailut ja Ruotsin STL-divisioonat.

Tuplaa voittosumma -sarja oli taas tosi suosittu, ja se jaettiin. Keskiviikkoillan Toto65-kierros käynnistyy ensimmäisellä Tuplaa voittosumma -sarjalla - ja huomio jo lähdöstä kolme! Voittoja näkyy hevosten tulostauluissa, ja suosikkeja on kosolti. Leonore Adams ja Rocktown Judge pinkaisevat matkaan hyviltä paikoilta.

Paalulta starttaava Wildrose Sala ja 20 metrin takamatkalta lähtevä Bluehill’s Sparkle ovat kakkoskohteena ajettavan tammalähdön suosikkeja. Tammat ovat viivalla myös kolmoskohteessa. Heilis on väkevässä kunnossa, mutta haastajajoukossa on monta hienosti mennyttä kilpasiskoa.

Ray Boy metsästä neloskohteessa jo vuoden 10. voittoaan. Tehtävä ei ole helppo, vaikka se pääsee Santtu Raitalan ajamana matkaan takamatkan juoksuradalta.

Toinen Tuplaa voittosumma -sarja ajetaan vitoskohteessa. Bean Fighter on aloittanut uransa komeasti 6-vuotiaana. Lemmy Model ilahdutti omistajaporukkaansa jo viimeksi Vermon voitolla.

Kylmäveristen volttilähtö on Toto65-pelin ja ravien päätöslähtö. Varma-Konsti, Junjori ja Bramee ovat perusmatkan kovimmat. Hetku lienee takaa-ajajista vaarallisin.

Nuorten sarja on vuorossa ennen 65-kierrosta. Ilahduttavan monta 3-vuotiasta on yrittämässä 2000 euron ykköstä. Takamatkan Quite Vanity, Enriggio Index ja Arc Angel ovat jo ehtineet voittaa.

Keskiviikon raveissa on normaalista poikkeava aikataulu ja hevosten esittelyreitti. Koelähtö ajetaan klo 17.30, ULHO:n PoniExpress klo 17.50 ja ensimmäinen hevoslähtö esittäytyy klo 18.16 uutta, osin yleisöalueella kulkevaa esittelykujaa pitkin. Esittelykujaa testataan Finlandia-viikonloppua varten. Lisätietoa tulee Vermon some-kanaviin. Keskiviikon käsiohjelman näkee tästä linkistä.

Lemmy Model yrittää tuplata voittosummansa keskiviikon seitsemännessä lähdössä (kuva: Pekka Salonen).

13.03.2019

Finlandian ennakkostudio: Lipunmyynti avattu ja lento varattu!

13.03.2019

Finlandia-päivän ponivoittajat kutsutaan Mini ja Lilla Elitloppetiin

Vermon kevään pääkilpailun Finlandia-ajon voittaja saa tänäkin vuonna suoran paikan Tukholmassa Solvallan raviradalla 26. toukokuuta juostavaan Elitloppetiin. Pohjoismaiden pääratojen yhteistyö laajenee nyt myös ponilähtöihin.

12.03.2019

Tähtiravurin kauden avaus keskiviikkona Vermossa

12.03.2019

Kotiradan hevoset huippuvauhdissa maanantaina

Vermon ensimmäisessä Magic Mondayssa säväytti erityisesti Juhani Tapanin tallin Tanpopo.

07.03.2019

Magic Monday ensimmäistä kertaa Vermossa - ilmainen ravibussi Helsingistä

Säväys stadia, ripaus Lappia – sitä on Magic Monday 11. maaliskuuta!

07.03.2019

Kolmivuotistähdessä kotivoiton makua

Varsalähdön kiriherkin oli India Web, jonka osaomistajat ovat vermolaisille tuttuja kasvoja.

04.03.2019

Salamakypärät 2019 valittu - seitsemän osalähtöä Vermossa

Nuorten ohjastajien kilpailusarja Salamakypärät jatkuu tänäkin vuonna. Seitsemän osalähtöä ravataan Vermossa.

02.03.2019

Stoneisle Ocean ja T.Rex päivän kirkkaimmat tähdet

Espoon Palkinnossa Stoneisle Ocean kiri ohi Ranch Kellystä, ja Kultadivisioona-finaalissa T.Rex runnoi väkisin voittoon.

01.03.2019

Huippu-urheilupäivä hiekkapintaisella talviradalla

Lauantain 2.3. ravit päästään ajamaan hyvissä olosuhteissa.

22.02.2019

100 vuotta Suomen Ravirenkaan perustamisesta – ravi-ihmisten yhteenliittymästä hevoskentän tukipilariksi, keskiviikkona nimikkolähtö