Ajankohtaista

Keskiviikkoravien 11.8. lipunmyynti avattu

pe 6. elokuuta 2021 16.45.00

Keskiviikkona 11.8. Vermo Areenalla ravataan klo 18 alkaen. Ohjelmassa on mm. Salamakypärät-kilpailusarjan seitsemäs osalähtö, viisi Jaettavan sarjan lähtöä ja illan huipentava TherMidas VET Tammatähti. Pääsyliput saa ostettua edullisemmin ennakkoon sivun oikean reunan Vermo Shopista, mobiili-Appistamme tai tästä linkistä >>. Liput ennakkoon 8/4 euroa, autokatsomolippu 5 €/auto. Raveissa kilpailevien hevosten omistajien vapaaliput ovat saatavilla Heppa-järjestelmässä.

AVI:n 6.8. päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia koskevat kokoontumisrajoitukset pysyvät ennallaan pääkaupunkiseudulla. Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää lähikontakti toisiinsa eli säilyttää turvaväli. Yli 50 henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei vaadita.

Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygienia-, turvaväli- ja maskisuosituksia noudattaen. Saavuthan tapahtumiimme paikalle vain terveenä!

Konttitorin 15.8., seuraavien keskiviikkoravien 18.8. ja Suuren Suomalaisen Derbyn 3.-4.9. osalta odotetaan viikolla 32 päätöksiä mahdollisista uusista kokoontumisrajoituksista.