Ajankohtaista

Keskiviikkoravit kesäsäässä - katso 3vihjaa

ke 12. toukokuuta 2021 12.49.00

Vermo Areenalla arki jatkuu upean Finlandia-viikonlopun jälkeen tuttuun tapaan keskiviikkoraveilla, jotka ajetaan hienossa kesäkelissä. Hevosrikkaissa lähdöissä isoimmat rahat jaetaan Tuplaa voittosumma -lähdössä, jossa enintään 5000 euroa tienanneet lämminveriset kamppailevat 5000 euron ykköspalkinnosta. Hyvät nousukkaat kohtaavat lähdössä 7.

Mielenkiintoinen on myös Toto65-kierroksen päätöskohde, jossa vuoden 2019 valtakunnan voitokkain hevonen Callela Einstein saapuu pitkästä aikaa Vermoon. Hevosella oli viime vuonna isoja ongelmia, mutta se on palannut takaisin kilparadoille ja juoksee Vermossa ensimmäistä kertaa sitten helmikuun 2018. Callela Einsteinin tarinasta voi lukea lisää IS Ravien jutusta.

Callela Einsteinin taustajoukoista omistaja Harri Uusi-Marttila ja valmentaja Harri Koivunen ovat myös illan 3vihjaajina. Rivinsä on laatinut myös Tiina Ala-Rantala, joka johtaa tällä hetkellä Vermon Finn-Tack-hoitajaliigaa. Tiinan hoitamat hevoset ovat voittaneet jo viidesti Vermossa, ja lisäksi plakkarissa on kaksi kakkossijaa.

Veikkauksen videovihjeet voi katsoa tästä linkistä.

Avainhevonen -juttusarjassa esittelyssä tällä kertaa Cygne Noire Boogie. Lue juttu tästä linkistä.

3vihjaa: