Ajankohtaista

Keskiviikolle 13.4. lisätty Kolmivuotistähti – Breeders Course -karsintaan vain kaikki erät maksaneet

ti 29. maaliskuuta 2022 11.29.00

Vermo Areenan keskiviikon 13.4. ravien ohjelmassa on kansainvälisen kilpailusarjan Breeders Coursen karsintalähtö 3-vuotiaille lämminverisille. Breeders Course on ennakkomaksullinen kilpailu, johon on suoritettu kolme maksuerää.

Breeders Coursen säännöt muuttuivat maaliskuussa 2022 siten, että karsintalähtöön ovat oikeutettuja osallistumaan vain ne hevoset, joista on suoritettu kaikki kolme maksuerää. Aiemmin karsintalähdössä on voinut kilpailla sellaisilla hevosilla, joista on maksettu yksi tai kaksi maksuerää. Ruotsinkielisen tiedotteen asiasta voi lukea tästä linkistä.

Kaikki maksuerät suorittaneita Suomessa syntyneitä ovat Crowd One Evo, Halley Wania, Show Your Guts ja Utamaro Kemp.

Keskiviikon 13.4. sarjatarjontaan on lisätty kaikille kolmivuotiaille lämminverisille avoin lähtö 5000 euron ykköspalkinnolla.

”Haluamme tarjota kaikille kolmivuotiaille lähdön tähän kohtaan, sillä on jonkin verran muun muassa niitä, joista oli maksettu ensimmäinen erä Breeders Courseen. Ne eivät nyt sääntömuutoksen myötä pääse osallistumaan karsintalähtöön, mutta voivat kaikkien ikätovereiden tavoin kilpailla Kolmivuotistähdessä”, Vermo Areenan kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoo.