Ajankohtaista

Keskiviikon 3vihjaajat tulevat hienosta suomenhevoslähdöstä

ke 3. elokuuta 2022 12.29.00

Forssan Kuninkuusravien innoittamana myös keskiviikon 3vihjaajat tulevat suomenhevoslähdöstä. Toto65-pelin neloskohde on hienotasoinen kisa.

Helmen Humu on Oona Halmeen hoitohevonen. Teemu Okkolinin talli menestyi erinomaisesti Forssassa. Lauantain Pikkuprinsessan ja Pikkuprinssin voittajat Hentun Liisa ja Topin Muisto tulevat Okkolinin valmennustallista. Hentun Liisa on Oona Halmeen hoitohevonen.

Pertti Niveri tuo Vermoon Koivun Tuiskun, jonka kuntokäyrä näyttää vahvasti ylöspäin. Niverin Hulluduunari loisti Forssassa kuningatarkilpailun maililla ja paineli keulasta ykköseksi.

Mika Mäkelän Tapsan Tahti starttaa keskiviikkona takamatkan juoksuradalta. Ruuna on tauon jälkeen kilpaillut kaksi kertaa, ja huippukunto alkaa löytyä. Mika Mäkelä ja Mirka Lehtinen saivat iloita Forssassa sunnuntaina Viisorin voittoa. Ykkönen oli jo ruunan kolmas peräkkäinen.

Keskiviikon 3vihjaajilla on kaksi samaa ykkössuosikkia. Kolmoskohde on Derby-kenraali. Kolmikko uskoo Salam Aleikumin voittavan. Vitoskohteessa juokseva Stardust Comery on kaikkien ykköstipsi, sekä Niverin ja Mäkelän varma.