Ajankohtaista

Keskiviikon Jackpotkierros keväisellä radalla - katso 3vihjaa

ti 2. maaliskuuta 2021 16.09.00

Keskiviikon TalviCup-karsinnat ja Toto65-Jackpotkierros ratkotaan sulalla keväisellä kaviouralla. Radalla ei tarvita hokkeja. Myös tallialue on pääosin sula. Illan ennuste poutaa, +2 C.

Keskiviikon Toto65-pelissä on jälleen Jackpotrahaa tarjolla 65 000 euroa. Avauskohteen EL Houdini ja päätöskohteen Quick Vald nousevat suuriksi suosikeiksi. Ne ovat myös 3vihjaajien ykköstipsit.

Henna Lehtomäki on EL Houdinin hoitaja. Henna voitti myös Finntack Hoitajaliigan helmikuussa. EL Houdini ravasi kolme voittoa. Henna rastaa oman hoitohevosensa varmaksi. Antti Teivainen ajoi EL Houdinin ykköset helmikuussa. Myös hän uskoo EL Houdinin vievän voiton jälleen. Teivaisella on monta muutakin hyvää voittosaumaa keskiviikon kierroksella.

Antti Peltola on raviurheilun monitoimimies, hänellä on plakkarissa myös Totopelien SM-kultamitali. Peltola on myös kasvattaja ja omistaja niin Suomessa kuin maailmalla. Hienovireinen Nutcracker starttaa Toto65-pelin kakkoskohteessa. Peltola rastaa oman hevosen varmaksi.

Toto65-pelin ensimmäinen lähtö starttaa klo 19.10. Vermon kavioura on sulanut, ja hiekkapintaisella radalla ajetaan keskiviikkona.