Ajankohtaista

Keskiviikon Karanor Teräsmiesliigassa monta suosikkia

ma 20. maaliskuuta 2023 11.02.00

Tuplaraviviikon jälkeen jatketaan keskiviikkona. Karanor Teräsmiesliiga on houkutellut hienon joukon taistelemaan stayer-herruudesta Toto65-pelin vitoskohteessa.

Henna Halmeen ajama Fantom Factor oli helmikuun Teräsmiesliigan vahvin. Brolle F tarjosi hyvän vastuksen. Kaksikko on jälleen mukana. Eventful Swamp, Gyro Gearloose ja Shining Armor ovat vahvassa vedossa ja varmasti mukana taistelussa.

Toto65-kierros aloitetaan kylmäveristen 2620 metrin ryhmällä. Rallin Muisto on vanttera menijä, joka jaksaa matkan. Ainakin Lumettaja, Kromaus ja Suvelan Rinssi ovat tiukkoja haastajia.

Nousijadivisioonakarsinnassa, 65-kolmosessa, paras palkitaan myös 3000 eurolla. Pekka Korven Arctic Crown esitti lupaavia otteita jo 3-vuotiaana. Nyt nähdään oriin sprintterikyvyt, kun matkana on maili.

Lämminveristen hyvätasoinen ryhmä on Toto65-kierroksen päätöskohde. Forssan alueen hevoset Tapio Mäki-Tulokkaan Ray Boy ja Ville Mäkelän Mr Stahl ovat hurjassa vireessä. Matias Salon Ingesson ja O.P.Roc sekä Veijo Heiskasen tallin Amperage Hanover lienevät kovimmat vastustajat.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.

Kotiradan Fantom Factor voitti helmikuun Karanor Teräsmiesliigan, Karanorilta Heikki Arola ja Dick Seger olivat onnittelemassa voiton ohjastunutta Henna Halmetta (kuva: Pekka Salonen).